تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق در اولویت کار مجلس قرار گرفت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با در اولویت قرار گرفتن لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موافقت کردند.

کد خبر: ۱۰۳۷۸
۱۲:۳۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - با درخواست ۵۰ نماینده، لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دستور کار جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس قرار گرفت که در همین رابطه محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بر اساس درخواست دولت در سال ۹۵ این لایحه به مجلس ارائه شد و پس از توافق مجلس و دولت و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کمیته تخصصی در کمیسیون اقتصادی کار را پیش برد. ما تا پایان سال ۹۶ اصلاحات را انجام دادیم و مصوبه کمیسیون به صحن ارائه شد.

وی اضافه کرد: نهایتا این لایحه در اردیبهشت سال جاری در دستور کار قرار گرفت و به تشخیص هیات رئیسه دو شوری شد و به کمیسیون اقتصادی برگشت تا اصلاحات نهایی انجام شود. نهایتا متن مصوبه با توافق دستگاه‌ها به صحن ارائه شد.

پورابراهیمی با بیان اینکه در صورت اصلاح قانون بخش زیادی از مشکلات حوزه قاچاق کالا و ارز حل می‌شود، یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۵۰ نماینده درخواست دارند که این لایحه در اولویت بررسی مجلس قرار گیرد تا ان‌شاءالله هر چه زودتر تصویب شود و با ابلاغ قانون جدید مشکلات مرتفع شود.

جهانبخش محبی‌نیا در مخالفت با در اولویت قرار گرفتن این لایحه اظهار کرد: در حال حاضر ارزش پول ملی ما در قبال همسایگان تنزل پیدا کرده و ما باید اولویت را به طرح‌هایی در این رابطه بدهیم. ما موارد مهم‌تری داریم که باید در قالب طرح و لایحه ارائه شود. باید با فتنه‌گری رئیس جمهور دیوانه آمریکا مقابله کنیم و نسبت به رضایت مردم از وضع رفاه و معیشتشان حساس باشیم.

وی ضمن مخالفت با اولویت این لایحه از نمایندگان خواست برای تامین کالاهای اساسی تمهیدی بیندیشند.

سیدمصطفی ذوالقدر نماینده مردم میناب در موافقت با اولویت این لایحه اظهار کرد: مبارزه با قاچاق این نیست که پدر یک بدبخت در جاسک، سیریک و میناب را دربیاوریم و در عوض کانتینرها از دوبی و جاهای دیگر به تهران بیاید.

وی اضافه کرد: ما باید جلوی سکه، فرش و طلایی که به خارج صادر می‌شود را بگیریم نه اینکه به کسی که به نان شبش محتاج است، گیر بدهیم. اگر وزیر دادگستری نمی‌تواند جلوی این مسائل را بگیرد، استعفا بدهد.

پس از اظهارات نمایندگان مخالف و موافق، نمایندگان با ۱۴۲ رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر با در اولویت قرار گرفتن لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موافقت کردند.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر