تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

حمایت از مشاغل خانگی هزینه آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مشاغل خانگی چند وجهی است و بسیاری از هزینه‌های آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد.

کد خبر: ۱۰۳۴۱۰
۱۵:۴۷ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

حمایت از مشاغل خانگی و کاهش آسیب های اجتماعی

دیدارنیوز ـ «ولی اسماعیلی» در جلسه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی اظهار داشت: همه نهاد‌ها باید دست به دست هم دهند و با ارایه تسهیلات و سیاست‌های تشویقی، گرایش به مشاغل خانگی را افزایش دهند.

وی افزود: دنیا به سمت مشاغل خانگی حرکت می‌کند و ما نیز باید پیش از گذشته، موضوع مهم اشتغال در بخش خانگی را دنبال کنیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه شاهد سیر صعودی مشاغل خانگی هستیم، گفت: این مشاغل ضمن اینکه امنیت برای خانواده‌ها را به وجود می‌آورد، از آسیب‌های اجتماعی می‌کاهد.

وی تاکید کرد: در مرحله اول باید در عمل، دولت افزایش سقف تسهیلات خانگی را مورد توجه قرار دهد تا با تامین شغل، جوانان به سمت ازدواج و فرزندآوری گرایش پیدا کنند.

اسماعیلی افزود: اکنون با استاندارد‌های جهانی در مشاغل خانگی فاصله داریم از این رو باید برنامه‌هایی تدوین و به این بخش توجه شود.

وی با اشاره به اینکه بانک مرکزی پرداخت ۲هزار میلیارد تومان تسهیلات سالانه به مشاغل خانگی را تصویب کرده است، گفت: این موضوع بار‌ها از سوی مجلس پیگیری شده بود و ثمره این امر نشانگر اهتمام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و از عملکرد محمد شریعتمداری وزیر مربوطه قدردانی می‌کنیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطر نشان کرد: به عنوان نماینده مجلس و یک انسان منصف باید قضاوت‌ها منصفانه از اقدامات این دولت داشته باشیم و در بیان نقلط ضعف به نقاط قوت هم بپردازیم و از انصاف خارج نشویم.

منبع: ایرنا
برچسب ها: مشاغل خانگی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت