تیتر امروز

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

ارشا اقدسی را شبانه کشتند!

در حالی‌که دقایقی پس از بامداد سه‌شنبه دوازدهم مردادماه خبر درگذشت ارشا اقدسی در برخی رسانه‌های رسمی و صفحه‌های مجازی منتشر شد، یکی از دوستان نزدیک او با تکذیب این خبر از بررسی پرونده این بدلکار توسط یک تیم پزشکی ایرانی خبر داد.

کد خبر: ۱۰۳۲۵۶
۰۹:۱۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

خواب مصنوعی ارشا اقدسی

دیدارنیوز ـ ارشا اقدسی که برای بازی و بدلکاری در یک فیلم خارجی مدتی است در بیروت به سر می‌برد، چند روز قبل در حین کار دچار سانحه و آسیب جدی مغزی شد.

پزشکان لبنانی با بیان این‌که شرایط جسمانی او مساعد نیست او را به خواب مصنوعی بردند تا برای عمل جراحی در روز دوشنبه، یازدهم مرداد آماده شود، اما این اتفاق میسر نشد و درصد زنده ماندن ارشا اقدسی در حد یک درصد اعلام شد.

بر این اساس ساعاتی قبل خبر‌هایی از آخرین وضعیت این هنرمند و بدلکار که شرایط وخیم او را نشان می‌داد، به همراه درخواست مادرش برای دعا به‌خاطر سلامتی او و همچنین نقل قولی مبنی بر وصیت ارشا اقدسی برای اهدای عضو منتشر شد و همین‌ها کم‌کم اخبار فضای مجازی و حتی رسانه‌های رسمی را به سمت خبر درگذشت او پیش برد.

البته خبر درگذشت اقدسی ابتدا در پست اینستاگرامی یکی از دوستان او اعلام شد و به سرعت در برخی خبرگزاری‌ها و صفحه‌های سینمایی و غیرسینمایی فضای مجازی بازنشر شد. اگرچه این پست حذف شد، اما خبر‌های ضد و نقیض نیمه‌شبی همچنان ادامه داشتند تا این‌که حامد تهرانی یکی از دوستان این هنرمند دقایقی قبل خبر درگذشت او را تکذیب کرد و گفت که با وجود درصد کمی امید که به زندگی ارشا باقی است، ولی او هنوز زنده است.

همچنین دوست دیگر او ویدیویی را به وقت نیمه‌شب تهران از بیمارستان بیروت منتشر و با تکذیب خبر درگذشت ارشا اقدسی اعلام کرد: ارشا شانس خیلی کمی دارد و دکتر‌های لبنان او را جواب کرده‌اند، اما خوشبختانه به لطف پزشکان خوب ایرانی یک کمیسیون پزشکی همین شبانه در حال تشکیل است و عکس‌های ام آر آی او را بررسی می‌کنند و امیدوارند.

به گفته او، نظر پزشکان ایرانی بر این است که ارشا اقدسی چند روز دیگر باید در این حالت یعنی خواب مصنوعی باقی بماند و اگر ضریب هوشیاری بالا برود، امکان دارد که به لبنان بیایند و در آن‌جا او را عمل کنند.

او همچین با تاکید بر این‌که هنوز امید هست و ارشا زنده است دوستداران او را قسم می‌دهد که با انتشار اخبار دروغ چیزی نگویند که بعد پشیمان شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان