تیتر امروز

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

زمان تغییر قطعی در کنکور اعلام شد

داوطلبان عمیق درس بخوانند، تست‌زنی ۴۰ درصد در کنکور ۱۴۰۲ نقش دارد.

کد خبر: ۱۰۳۱۸۷
۱۲:۵۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

زمان تغییر قطعی در کنکور

دیدارنیوز ـ دبیر ستاد جامع علمی کشور از تغییر قطعی کنکور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

نشست خبری منصور کبگانیان دبیر ستاد جامع علمی کشور روز ۱۰ مرداد در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. در این نشست دبیر ستاد جامع علمی کشور گفت: امروز خبر‌های خوبی برای جامعه علمی کشور داریم. مجلس و نهاد‌های آموزشی به دنبال ساماندهی جدی بودند که خوشبختانه اقدامات انجام شده است.

وی با تشکر از اعضای شورای انقلاب فرهنگی، روسای قوا افزود: در ۱۰ سال اخیر اقدامات فراوان انجام شد و در شرایط کنونی وحدت نظر ایجاد شد.

کبگانیان خطاب به دانش‌آموزان خواستار شرکت در کنکور ۱۴۰۲ گفت: شکایت‌های فراوانی از پدیده کنکور می‌شد، چون افراد عمیق درس نمی‌خواندند و به دنبال تکنیک تست‌زنی بودند.

وی افزود: داوطلبان عمیق درس بخوانند، تست‌زنی ۴۰ درصد در کنکور ۱۴۰۲ نقش دارد. باید مسائل تدریجی حل شود. در کنکور‌های قبل، آینده یک دانش‌آموز چندساعته رقم می‌خورد، اما با تصمیمات جدید امتحانات نهایی در دوران ۲۵ روزه انجام می‌شود. کنکور در حدود ۳۰ روز و با فاصله زمانی مناسب انجام می‌شود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور ادامه داد: به برکت فضای مجازی از امنیت امتحانات نهایی مطمئن و از تصحیح عادلانه برگه‌های امتحانی مطمئن هستیم. در تصحیح اوراق اعمال‌نظر نمی‌شود.
 

کبگانیان ادامه داد: برای مثال به برکت فضای مجازی مشکل تصحیح مجازی برطرف شده و مطالب تشریحی بررسی می‌شود. هدف از این اقدام تحقق عدالت آموزشی است. برای مثال اگر یک دانش‌آموز توانایی خرج و مخارج کنکور را نداشته باشد فقط با مطالعه دروس می‌تواند در کنکور موفق شود.

وی گفت: تب کنکور فروکش نمی‌کند، اما یادگیری عمیق انجام می‌شود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور خطاب به دستگاه‌های مسئول همچون آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت و... و. تأکید کرد: سازمان‌های مربوطه باید در این شرایط آماده‌باش باشند و حتی برخی بر این باورند که مصوبه نیازمند زیرساخت‌ها است، اما مصوبه قطعاً در سال ۱۴۰۲ انجام می‌شود. آموزش‌وپرورش زیرساخت‌ها را محیا کند هم‌اکنون توجه به کتاب و کتب درسی از اهمیت برخوردار است.

به گفته وی هدف از این مصوبه تحقق عدالت آموزشی است. وی افزود: دستگاه‌های امنیتی کمک کنند اطمینان موجود زیر سؤال نرود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور خطاب به کلاس‌های کنکور تأکید کرد: شیوه‌ها عوض شده و این مؤسسات بجای تکنیک‌های تست‌زنی به عمق یادگیری توجه کنند. مؤسسات کنکور برای فعالیت از وزارت آموزش‌وپرورش مجوز اخذ کرده کار‌ها را در راستای عمق یادگیری انجام دهند.

دبیر ستاد جامع علمی کشور ادامه داد: اگر در راستای توسعه علمی مؤسسات کنکور فعالیت کنند تعطیل نمی‌شوند.

دبیر ستاد جامع علمی کشور با بیان اینکه جهت گیری در این شورا با دولت‌ها تغییر نمیکند گفت: نگاه سیاسی به این شورا نباید داشت.

کبگانیان افزود: در شورای عالی انقلاب فرهنگی نخبگان فعالیت می‌کنند.

به گفته او سهمیه‌ها باید سیاست گذاری جدایی می‌شد تا سیاست گذاری‌ها انجام می‌شد. سهمیه بندی مناطق از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی از اهمین برخوردار است.

کبگانیان درباره پذیرش ۳۰ درصدی از سوی وزارت بهداشت گفت: هنوز این سهمیه نگهداشته شده و در دست بررسی است، چون ورودی پزشکی از ۲۰ سال قبل تا کنون به یک میزان است.

به گفته او سهمیه بندی مناطق در اولویت است و در حال تعامل هستم و سیاست‌های آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور گفت: دانش آموزان روستایی و تهرانی باید بدانند که فقط باید کتب درسی را مطالعه کنند. کلاس‌های کنکور‌های موجود رتبه‌ها را تغییر می‌دهد.

برچسب ها: کنکور سراسری
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها