تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

بنا: شرایط گرایی و ساروی در کشتی های بعد از ظهر بهتر است

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران گفت: فکر می‌کنم گرایی و ساروی در کشتی های بعد از ظهر خود بهتر باشند و امیدوارم هر دو بتوانند فینالیست شوند.

کد خبر: ۱۰۳۱۲۷
۱۰:۰۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

بنا: شرایط گرایی و ساروی در کشتی های بعد از ظهر بهتر است

دیدارنیوز - محمد بنا پس از پایان کشتی محمدعلی گرایی و محمدهادی ساروی و صعود این دو نماینده ایران به مرحله نیمه نهایی کشتی فرنگی بازیهای المپیک توکیو بیان کرد: کشتی‌های صبح کمی سخت بود اما فکر می کنم که گرایی و ساروی در آغاز کشتی های بعد از ظهر بهتر باشند.  کشتی اول برای گرایی سخت بود چون به هرحال وزن کم کرده بود و حریف کوبایی نیز خیلی باهوش کشتی گرفت اما در نهایت هر دو نفر ما توانستند پیروز شوند و به نیمه نهایی صعود کنند. امیدوارم در نیمه نهایی هم پیروز باشند و بتوانند فینالیست شوند.

بنا در مورد کشتی حساس گرایی و نماینده کرواسی نیز گفت: گاهی اوقات کشتی گره دار می‌شود و همین مسئله باعث می‌شود که ما مجبور شویم بیشتر داد بزنیم. هر دو حریف او خیلی خوب بودند  بعد از ظهر هم یک کشتی حساس دارد که امیدوارم برنده شود. البته ساروی کمی راحت تر کشتی می‌گیرد و در مقابل، گرایی به صورت ریسکی و با اجرای فنون مختلف،  کشتی می‌گیرد و همین باعث می شود که هر لحظه ترس داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مورد کشتی حساس میرزازاده و رضا کایالپ برای کسب مدال برنز المپیک تصریح کرد: میرزازاده کشتی سخت و حساسی را پیش رو دارد. رضا کایالپ از بزرگان کشتی فرنگی جهان است. البته میرزازاده هم یک مقدار بدشانسی آورد و اگر در طرف دیگر جدول بود می توانست تا فینال پیش برود.

او در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کند که کشتی فرنگی ایران صاحب خوشرنگ‌ترین مدال المپیک شود یا خیر گفت: من که از خدا می خواهم و همیشه  طلا را دوست داشتم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: المپیک توکیو
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها