تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حریرچی: شمار بستری‌ها به اندازه جمعیت یک شهر متوسط است

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بیان توضیحاتی درباره آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور پرداخت.

کد خبر: ۱۰۲۹۶۷
۱۰:۴۴ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

 شمار بالای بستری‌های کرونا

دیدارنیوز ـ ایرج حریرچی درباره روند افزایشی کرونا در کشور گفت: طبق بررسی‌ها و آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هفته گذشته قریب به ۴۵ هزار بیمار کرونا مثبت یا کرونا مشروح یعنی به اندازه یک شهر کوچک یا متوسط و حدود ۱۸۰ هزار مورد بستری سرپایی مثبت کشف شده است، به همین دلیل این موضوع نشانگر این است که در هفته گذشته رعایت‌های دستورالعمل‌های بهداشتی کاهش یافته است.

او افزود: ۲۶ و نیم درصد موارد سرپایی، ۳۲ درصد موارد بستری و ۳۸ درصد فوت بیماران کرونایی نسبت به هفته گذشته افزایش پیدا کرده است و همین موضوع ما را نسبت به گذشته نگران‌تر کرده است.

حریرچی در ادامه از تکمیل ظرفیت اغلب بیمارستان‌های سراسر کشور خبرداد و بیان داشت: بسیاری از بیمارستان‌های سراسر کشور به ظرفیت کامل رسیده است، مازندران، گلستان، کرمان، هرمزگان، تهران و البرز از جمله استان‌های با کمبود تخت هستند، اما این در حالی است که بیش از کمبود تخت، با کمبود توان پرسنل بهداشت درمان و خستگی مفرط آن‌ها رو به رو هستیم.

ایجاد موج جدید با عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

معاون کل وزارت بهداشت اظهار داشت: اگر این روند یعنی عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ادامه پیدا کند، متاسفانه حداقل تا هفته آینده با یک موج جدید و روند افزایشی در کشور رو به رو خواهیم بود.

او در پاسخ به اینکه در هفته‌های آینده روند افزایشی جان باختگان به چه صورت خواهد شد، توضیح داد: تا اطلاع ثانوی حداقل در کانال ۲۰۰ نفری جان باختگان ویروس کرونا خواهیم ماند و احتمال اینکه این عدد به بالای ۳۰۰ نفر در روز صعود بکند، نیز وجود دارد.

حریرچی درباره مصوبه شیوه نامه‌های بهداشتی برای برگزاری مراسم در ایام محرم گفت: مصوبه‌های اولیه توسط ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شده است به طوریکه فعلا شرایط مصوبه همانند سال گذشته خواهد بود.

او در پایان تصریح کرد: مهمترین مانع برای تامین دارو، تجهیزات و تست‌های مخصوص ویروس کرونا محدودیت‌های مالی است، اما هموطنان نگران نباشند وزارت بهداشت و مدافعین سلامت بیمارستان‌ها را تامین می‌کنند.

منبع: اینتر آذ
برچسب ها: آمار کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد