تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
رئیس کل دادگستری خوزستان

تعداد دیگری از بازداشت شدگان اعتراضات خوزستان آزاد شدند

رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر اینکه خواسته مردم در زمینه آب باید به شکل مناسب بیان و منعکس شود گفت: عده‌ای در این زمینه اعتراض کردند و در این شرایط تعدادی نیز بازداشت شدند که دستگاه قضایی تاکنون نسبت به آزادکردن تعداد زیادی از آن‌ها اقدام کرده است.

کد خبر: ۱۰۲۶۷۸
۱۷:۰۵ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

آزادی تعداد دیگری از بازداشت شدگان اعتراضات خوزستان

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام والمسلمین صادق مرادی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا با اشاره به دیدار روز گذشته خود با مردم شهر ال‌هایی اظهارداشت: مسئولان اجرایی باید مطالبات و خواسته‌های مردم در حوزه‌های مختلف بخصوص در زمینه‌هایی مانند آب را با جدیت پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه خشکسالی و تنش آبی در استان منجر به اعتراضاتی شد گفت: همانگونه که رهبری فرمودند این اعتراضات بحق است؛ بنابراین کسی که آب ندارد بایدبتواند به شکلی این خواسته خود را بیان کند.

رئیس کل دادگستری خوزستان ادامه داد: چنین اعتراضی باید شنیده شود تا مسئولان در منطقه حضور پیدا کرده و مسائل را پیگیری کنند.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان خوزستان تصریح کرد:اگر پیش از این باید اقداماتی میشد که انجام نشده، مسئولان باید بیایند و توضیح دهند، اگر اقداماتی هم انجام شده باید بررسی شود که این اقدامات تا چه اندازه اجرایی شده است تا وضعیت برای مردم روشن و شفاف شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان به فعالیت‌های اجرایی و عمرانی صورت گرفته از سوی گروه‌های جهادی در مناطق مختلف از جمله روستا‌های شهر ال‌هایی اشاره کرد و گفت: این گروه‌های جهادی چشم و گوش مسئولان بخصوص دستگاه قضائی هستند و از آنجایی که در جریان اعتراضات، تعدادی از معترضان در این منطقه (شهر الهایی) بازداشت شدند، این افراد با توصیه و شهادت مسئولان گروه جهادی مستقر در روستا‌های الهایی، آزاد شدند.

وی بیان داشت: درهمین حال رسیدگی و برخورد با عوامل تجزیه طلب و معاند که تلاش داشتند از اعتراضات بحق مردم سوء استفاده کنند نیز با جدیت انجام خواهد شد.

مرادی با اشاره به اینکه در دوران هشت سال دفاع مقدس، مردم شهر ال‌هایی نیز در مقابل دشمن بعثی ایستادگی کرده اند گفت: پایبندی مردم استان خوزستان و این منطقه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ثابت شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان اضافه کرد: با این وجود باید توجه داشت که برخی از عوامل بروز تنش آبی استان ناشی از پدیده‌های طبیعی است؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که ذخایر سد‌های استان بخصوص سد کرخه به دلیل کمبود بارندگی ها، به نحو چشمگیری کاهش یافته است.

مردای افزود: استان خوزستان نیز مانند دیگر استان‌های کشور و منطقه‌ای که ایران در آن قرار دارد دچار خشکسالی شده است و باید در این خصوص به ویژه برای کشت محصولات کشاورزی برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از سازمان جهادکشاورزی خواسته می‌شود تا در این رابطه آموزش‌های لازم را به کشاورزان ارائه کند گفت: شلتوک کاری از جمله کشت‌هایی است که منابع آبی زیادی را نیاز دارد در صورتی که خشکه کاری می‌تواند در کاهش مصرف آب تاثیرگذار باشد.

رئیس کل دادگستری خوزستان یادآورشد: با رهاسازی آب از سدها، بخشی از منابع ذخیره شده ویژه پاییز نیز مورد استفاده قرار گرفته است؛ با این وجود طی روز‌های آینده آب به نخلستان‌های منطقه ال‌هایی خواهد رسید.

مرادی در خصوص بهبود وضعیت آب شرب شهر ال‌هایی بیان داشت: در این رابطه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منابع اعتباری بسیار خوبی را پیش بینی کرده است و با همکاری دولت تلاش‌ها برای پایداری هرچه بیشتر آب شرب منطقه ادامه دارد.

وی بیان داشت: در این زمینه نیز، شرکت آب و فاضلاب خوزستان قول داده طی برنامه زمان بندی شده، وضعیت آب شرب منطقه ال‌هایی را بهبود بخشد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها