تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

سرعت ابتلا به کرونا بسیار بالاست/ مردم مراقب باشند

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: مردم در مراکز تجمع و پرازدحام حضور پیدا نکنند تا با ادامه واکسیناسیون خیز پنجم هم کنترل شود، میزان ابتلا به بیماری کرونا بسیار بالاست و همه باید مراقب باشیم.

کد خبر: ۱۰۲۴۳۹
۱۵:۵۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

سرعت بالای ابتلا به کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر حسن ابوالقاسمی رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در حاشیه مراسم راه اندازی مرکز تجمیعی خودرویی واکسیناسیون کرونا در مقابل در شمالی نمایشگاه بین المللی تهران در جمع خبرنگاران افزود: مردم باید دورهمی‌ها و مهمانی‌های خانوادگی را متوقف کنند.

ابوالقاسمی ادامه داد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان بسیار بااهمیت و حیاتی است، شاید در بیرون از بیمارستان‌ها، کمتر بتوان وضعیت نامناسب بیماری کرونا را کاملا لمس کرد، اما میزان ابتلا به بیماری در بین آنان بسیار بالاست و همه باید مراقب باشیم.

وی به مردم توصیه کرد: تا آنجایی که امکان دارد در مراکز تجمع و پرازدحام حضور پیدا نکنند تا با ادامه واکسیناسیون خیز پنجم را هم کنترل کرد.

ابوالقاسمی تاکید کرد: کادر درمان نیاز به قدری استراحت دارند تا بتوانند با توان بهتر و بیشتر، خدمات مناسب را به بیماران ارائه دهند.

وی درباره وضعیت فعلی بیمارستان بقیه الله نیز گفت: در این بیمارستان تقریبا اکثر تخت‌هایی که امکان داشت را در اختیار بیماران کرونایی قرار دادیم و در حال حاضر بیش از ۳۵۰ تخت بیمارستان در اختیار این بیماران است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) درخصوص راه اندازی کلینیک سرپایی بیماران کرونایی در این بیمارستان نیز اظهار داشت: اگر این کلینیک‌ها راه اندازی نمی‌شد احتمالا بیش از ظرفیت بیمارستان، نیاز به تخت داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: عده قابل توجهی از بیماران کرونایی به صورت سرپایی در این مجموعه درمان شدند و با این راهکار مناسب توانستیم با موج بزرگ کرونا روبرو شویم.

مرکز تجمیعی خودرویی واکسیناسیون کرونا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با حضور جمعی از مسئولان دانشگاهی، حوزه بهداشت و محلی در ضلع شمالی نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها