تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

هواشناسی ایران، امروز ۱۴۰۰/۰۵/۰۴

با توجه به آخرین تحلیل نقشه هواشناسی ایران، از امروز ۴ مرداد تا اواخر هفته در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید پدیده غالب است و در برخی مناطق به‌ویژه شرق خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان باعث خیزش گرد و خاک یا توفان گرد و خاک همراه با کاهش دید افقی و کیفیت هوا می‌شود.

کد خبر: ۱۰۲۱۷۸
۱۲:۳۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

هواشناسی امروز ایران

دیدارنیوز ـ براساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی ایران امروز ۴ مرداد برای استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان و ارتفاعات البرز مرکزی در بعدازظهر و اوایل شب و فردا برای برخی نقاط استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی رشد ابر و بارش پراکنده رخ خواهد داد.

روز چهارشنبه سامانه بارشی جدید از شمال غرب وارد کشور می‌شود. روز‌های چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه برای شمال غرب، استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شمال شرق کشور بارش باران، گاهی وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود و شدت بارش طی این مدت در استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی خواهد بود.

از چهارشنبه تا آخر هفته جاری با نفوذ جریانات خنک شمالی، مناطق شمال غرب، شمال و شمال شرق کشور ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد کاهش دما خواهند داشت و در سایر مناطق کشور ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد از گرمای هوا کاسته خواهد شد.

از امروز تا اواخر هفته در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید پدیده غالب است و در برخی مناطق به‌ویژه شرق خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان باعث خیزش گرد و خاک یا توفان گرد و خاک همراه با کاهش دید افقی و کیفیت هوا می‌شود.

امروز و از اواخر وقت فردا تا آخر هفته جاری دریای خزر و طی پنج روز آینده مناطق شرقی دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

آسمان تهران فردا صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ سانتیگراد و طی روز چهارشنبه صاف، گاهی همراه با وزش باد و در بعدازظهر نیمه ابری و گاهی همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا اهواز با بالاترین دمای ۵۰ درجه سانتیگراد گرمترین و اردبیل با دمای بیشینه ۲۸ و ۲۷ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

منبع: فرادید
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها