تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

استقبال گروه‌های هدف از واکسیناسیون کرونا در شادگان رضایت بخش نیست

رئیس مرکز بهداشت شادگان با اشاره به استقبال ضعیف مردم این شهرستان از واکسیناسیون کرونا گفت:استقبال گروه‌های هدف برای تزریق واکسن کرونا در شادگان رضایت بخش نیست.

کد خبر: ۱۰۲۱۵۸
۱۱:۳۶ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

نارضایتی از استقبال گروه‌های هدف شادگان از واکسیناسیون

دیدارنیوز ـ نورالله طاهری در نشست ستاد کرونای شهرستان شادگان افزود: در مرحله نخست سه هزار و ۱۵۶ نفر از مردم شهرستان شادگان واکسن دریافت کردند و در مرحله دوم نیز هزار و ۶۳ نفر تا کنون واکسن کرونا تزریق کرده اند.

وی اظهار داشت: بسیاری از افراد در شادگان از واکسیناسیون استقبال نمی‌کنند و با وجود تامین واکسن همچنان با عدم استقبال از سوی گروه‌های هدف مواجه‌ایم که نیاز است با فرهنگ سازی و تولید محتوا مردم را ترغیب به واکسیناسیون کنیم.

رئیس مرکز بهداشت شادگان بیان کرد: متاسفانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان شادگان کمتر از ۶۰ درصد است و اکثر ادارات شهرستان در رعایت دستورالعمل‌ها کوتاهی می‌کنند.

طاهری گفت: با ادامه این روند امکان ورود شهرستان به پیک بعدی کرونا وجود دارد ضمن اینکه با شناسایی دلتا کرونا در استان‌ها و شهر‌های همجوار امکان ابتلا به این ویروس جهش یافته وجود دارد.

سرپرست فرمانداری شادگان نیز گفت: اجرای مصوبات ستاد کرونا از سوی اصناف و ادارات شهرستان الزامی است و اعضای ستاد کرونا موظف اند در زمینه اجرای مصوبات، نظارت جدی اعمال کنند.

امید صبری‌پور اظهار داشت: به برخی از اصناف و ادارات شهرستان شادگان که مصوبات ستاد کرونا را رعایت نکرده بودند تذکر کتبی داده شد.

وی بر لزوم نظارت برای اجرای مصوبات ستاد کرونا تاکید کرد و افزود: اصناف و بازاریان ضمن رعایت مصوبات ستاد کرونای شهرستان در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام جدی بعمل آورند.

سرپرست فرمانداری شادگان با تاکید بر اینکه در صورت رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی صنوف متخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شوند، گفت: تعزیرات حکومتی، پلیس اماکن، اداره بهداشت، سازمان صمت، بازرسی اصناف و بسیج اتاق اصناف بر رعایت دستورالعمل‌ها از سوی اصناف نظارت دارند.

صبری‌پور افزود: پس از پشت سرگذاشتن پیک سخت کرونا اینک در موقع حساسی بسر می‌بریم و برگزاری هرگونه مراسم و تجمع می‌تواند خطر جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد لذا از مردم فهیم شادگان درخواست داریم با ماندن در خانه مانع گسترش این بیماری شوند.

وی بیان کرد: از آنجا که کرونا سلامت شهروندان و جامعه را به خطر انداخته است انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی در اجرایی کردن مصوبات ستاد کرونا سرعت عمل داشته باشند.

صبری‌پور گفت: هرچند استان‌های جنوبی کشور قرمز هستند، اما امیدوارم با استمرار اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا و انجام اقدامات لازم شرایط را در عین اثبات به سمت وضعیت زرد سوق دهیم.

وی اظهار داشت: برای ما وضعیت نارنجی و قرمز فرق زیادی ندارد، شرایط مساعد نیست و اگر سهل انگاری شود و مسئولان پای کار نباشند و شهروندان همکاری بیشتری نکنند هر لحظه احتمال دارد وارد وضعیت قرمز شویم.

سرپرست فرمانداری شادگان با تاکید بر ادامه نظارت بر اصناف و بازاریان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزود:متصدیان و کارکنان نانوایی‌ها ملزم به استفاده از ماسک و دستکش در پخت و عرضه نان هستند ضمن اینکه دستگاه کارت خوان باید از سوی واحد‌های نانوایی نصب شود.

شادگان در ۷۰ کیومتری اهواز است و زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دارد

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان