تیتر امروز

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

آلکنو: از چیزی نمی‌ترسم، اما از بعضی بازی‌ها خوشم نمی‌آید

سرمربی تیم ملی والیبال پس از پیروزی بزرگ و قاطع برابر ونزوئلا در دومین بازی المپیکی ایران گفت: از بازی هایی که محکوم به برد هستی خوشم نمی آید

کد خبر: ۱۰۲۱۰۸
۰۹:۲۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

آلکنو:

دیدارنیوز - ولادیمیر آلکنو، سرمربی تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی مقابل ونزوئلا گفت: از این بازیها خوشم نمی آید؛ بازی هایی که محکوم به برد هستی و چاره ای نداری جز اینکه پیروز شوی.

 آلکنو درباره حس و حالش پیش از بازی گفت: قبل از بازی اصلا حس خوبی به دیدار مقابل ونزوئلا نداشتم. این بازی حتی از مسابقه مقابل لهستان هم برای من سخت تر بود.

او در پاسخ به این سوال که شما مربی شجاعی هستید و بعید است از چنین مسائلی بترسید، گفت: بعضی مواقع برای شوخی برخی چیزها را می‌گویم. از چیزی نمی‌ترسم و آماده ام برای مسابقات پیش رو.

آلکنو وقتی با سوالی درباره ادامه مسیر تیم ملی والیبال مواجه شد، گفت: من به آینده ای دورتر از بازی بعد فکر می‌کنم. من به یک روز و نیم بعد فکر می‌کنم و بازی که در پیش داریم. بازی به بازی برنامه ریزی می کنم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: المپیک توکیو
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد