تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

محسن هاشمی: نمی‌توان وقایع تلخ خوزستان را به خشکسالی و کمبود آب محدود دانست

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز زمان فرافکنی مشکلات، متهم کردن یکدیگر و تنزل سطح نگاه کارشناسی به مسائل جناحی گذشته است.

کد خبر: ۱۰۱۹۹۹
۱۳:۲۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

محسن هاشمی

دیدارنیوز - محسن هاشمی روز یکشنبه در سیصد و سیزدهمین جلسه شورا با اشاره به وقایع خوزستان در هفته گذشته، این وقایع را تلخ توصیف کرد و افزود: نمی‌توان این وقایع را محدود به خشکسالی و کمبود آب دانست؛ بلکه توسعه متعادل، متوازن و پایداری باید کاستی های بجا مانده از جنگ و مشکلات پیشین خوزستان را جبران کند.

وی اضافه کرد: توسعه متعادل، توزیع عادلانه مواهب توسعه بین همه اقشار جامعه بود اما در خوزستان شاهد حضور صنایع بزرگ نفت و فولاد و پتروشیمی و پالایش هستیم بدون آنکه منافع این توسعه به اندازه کافی به میزبان این صنایع برسد.

هاشمی با بیان اینکه توسعه متوازن، پیشرفت در همه ابعاد جامعه یعنی بهبود سلامت، آموزش، رفاه و سایر شاخص های جامعه و نه صرفا رشد صنعتی است، گفت: در خوزستان، تعدادی از شاخص های انسانی و اجتماعی به صورت متوازن رشد نکرده است.

وی عنوان کرد: توسعه پایدار نیز به حفظ محیط زیست در کنار رشد صنعت توجه دارد و وضعیت امروز خوزستان نشانه های فراوانی از آسیب های زیست محیطی ناشی از فعالیت های صنعتی، کشاورزی و اقتصادی دارد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: البته مشکلات، محرومیت و نارضایتی امروز خوزستان، منحصر به این استان نیست، تعدادی از مناطق و استان های دیگر کشور نیز از این محرومیت رنج می برند و چه بسا مشکلات بیشتری از خوزستان داشته باشند و باید به رفع بنیادین و ریشه این مشکلات توجه شود تا در آینده دیر یا زود، شاهد تکرار این نارضایتی ها نباشیم.

وی اظهار داشت: مشکل اصلی امروز کشور، کند یا متوقف شدن روند توسعه است که طی ۱۶ سال گذشته با وجود پیش بینی شدن رشد اقتصادی هشت درصدی در چشم انداز ۲۰ ساله، رشد محقق شده بسیار کمتر از آن بوده است و این میزان رشد پاسخگوی نیاز روزافزون جامعه نبوده و به کوچکتر شدن سفره مردم، بیکاری، تورم و فقر انجامیده است.

وی با بیان اینکه زمان فرافکنی مشکلات، متهم کردن یکدیگر و تنزل سطح نگاه کارشناسی به مسائل جناحی گذشته است، گفت: اگر بسرعت روند پیشرفت و رشد اقتصادی، به توسعه متعادل، متوازن و پایدار ایران نیانجامد، شاهد گسترش این مشکلات خواهیم بود.

هاشمی خاطرنشان کرد: امیداوریم دولت جدید بتواند به وعده خود عمل کند و روند توسعه کشور را با سرعت به مسیر پیش بینی شده در چشم انداز ۲۰ ساله برساند.

وی همچنین با اشاره به عید بزرگ غدیر، گفت: واقعه غدیر تبلور پیوستگی امت و امامت، ولایت و ملت، هدایت و ابلاغ است که موجب وحدت و همصدایی مسلمین در برابر پیام وحی شد.

هاشمی افزود: غدیر نماد وحدت و یکصدایی مسلمانان در همراهی و تبعیت از پیام پیامبر اعظم (ص) است و نباید با افراط و تندروی، غدیر را از نقطه وحدت به مبدای برای تفرقه مسلمانان تبدیل کرد.

هاشمی ادامه داد: معرفی امیرمومنان (ع) توسط رسول اکرم (ص) در غدیر، معرفی رهبری برای همه اقشار، اقوام و ملت های اسلامی بود و باید این سرچشمه زلال معرفت، علم و هدایت، برای بهره بردن همه اقوام، مذاهب و گروه های اسلامی همچنان جریان یابد.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر