تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین

شماری از نمایندگان پارلمان اروپا در بیانیه ای از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست کردند تا فورا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

کد خبر: ۱۰۱۸۵
۱۱:۲۶ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - شماری از نمایندگان پارلمان اروپا در بیانیه ای از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست کردند تا فورا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

بر اساس این گزارش، نمایندگان هیات کمیته روابط با فلسطین پارلمان اروپا در بیانیه خود افزودند: ما از پارلمان، کمیساریا و نیز شورای اروپا می خواهیم تا تدابیر قاطعی برای حمایت از حق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود اتخاذ کنند و بار دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می خواهیم هرچه سریعتر کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

اعضای این هیأت از روز دوشنبه این هفته به اراضی فلسطینی سفر کردند و از روستای «خان احمر» در اطراف قدس اشغالی بازدید کردند.

پیشتر «نکلس سلکوتس» رئیس هیات اروپایی پس از بازدید از روستای «خان احمر» گفته بود: تخریب این روستا توسط اسرائیل و اخراج ساکنان این روستا، نقض معاهده ژنو و جنایت جنگی است.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها