تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

جهانگیری: ما نفت داریم ولی کسی نپرسیده در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران چقدر نفت صادر کرده‌ایم؟

جهانگیری با بیان اینکه ما نفت داریم و خوزستان روی نفت نشسته است، گفت: اما شما هیچ کدام از من سوال کردید که در این جنگ اقتصادی که آمریکا علیه ما شروع کرده، چقدر نفت صادر کرده‌اید؟ چگونه توانستید با تحریم‌ها گندم و دارو بخرید؟ شما فکر می‌کنید که ما واقعا نمی‌دانیم که مردم از چه چیزی رنج می‌برند؟ در عین حالی که باید چهار چشمی مواظب باشیم که در خوزستان و سیستان اتفاق بدی نیفتد و آمریکا جشن نگیرد که در جنگ اقتصادی پیروز شده است.

کد خبر: ۱۰۱۷۹۷
۱۲:۲۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

جهانگیری: ما نفت داریم ولی کسی نپرسیده در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران چقدر نفت صادر کرده‌ایم؟

دیدارنیوز - اسحاق جهانگیری عصر جمعه در نشست رسیدگی به مشکلات استان خوزستان با حضور سران عشایر و نخبگان اظهار کرد: خدا را سپاسگزارم که در روزهای پایانی دولت بار دیگر خدمت مردم استان قهرمان خوزستان باشم و در این جلسه با حضور بزرگان عشایر عرب و بختیاری، نخبگان استان، صاحبنظران، علما و نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی شرکت کردم.

وی با اشاره به اینکه در جلسات سخت زیاد شرکت کرده و مطالب بسیاری را شنیده‌ام، افزود: مراحل مختلفی را برای طی سطوح مدیریتی پشت سر گذاشته‌ام، وقتی می‌بینم مردمی که به مهمان نوازی شهره هستند، صدای خود را بلند می‌کنند می‌دانم که درد و سوز دل دارند و تنها به دنبال بیان مشکلات خود هستند.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: خوزستان استان مهم، استراتژیک، تعیین کننده و قلب تپنده ایران است؛ خوزستان نقطه‌ای هست که مسائل بسیاری را به دیگر استان‌ها هدایت کرده و از این جهات برای من ارزشمند است و هیچ مسئولی نمی‌تواند نسبت به آن بی تفاوت باشد.

جهانگیری ادامه داد: دو برادر من در این دشت خفته‌اند، یکی در روزهای نخستین اشغال سوسنگرد زمانی که شهید چمران برای دفاع مبارزه می‌کرد و دیگری هم در عملیاتی در جزیره مجنون شهید شد.

وی تشریح کرد: سه سفر مهم به خوزستان داشتم که یکی از آنها در سال ۹۵ در اوج بحران ریزگردها، قطعی برق و آب که وقتی هر انسانی شرایط خوزستان را می‌دید، دلش به درد می‌آمد و بلافاصله در ابتدای سال ۹۶ یک مصوبه به این استان اختصاص دادیم؛ همه دولت‌ها نیز متعهد هستند که تعهدات دولت‌های قبلی را در قبال مردم اجرایی کنند.
معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: سفر دوم من سوم فروردین ۹۸ بود که بعد از سیل شبانه به مازندران، بعد لرستان و در نهایت به خوزستان سفر کردم که از سد کرخه و دز هم بازدید داشتم؛ در زمینه سیلاب ۹۸ نیز تصمیمات خوبی برای خوزستان گرفته شد.

وی با بیان اینکه ما نفت داریم و خوزستان روی نفت نشسته است، گفت: اما شما هیچ کدام از من سوال کردید که در این جنگ اقتصادی که آمریکا علیه ما شروع کرده، چقدر نفت صادر کرده‌اید؟ چگونه توانستید با تحریم‌ها گندم و دارو بخرید؟ شما فکر می‌کنید که ما واقعا نمی‌دانیم که مردم از چه چیزی رنج می‌برند؟ در عین حالی که باید چهار چشمی مواظب باشیم که در خوزستان و سیستان اتفاق بدی نیفتد و آمریکا جشن نگیرد که در جنگ اقتصادی پیروز شده است.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کشور زیاد است، یادآور شد: ایران کشور ثروتمندی است و حق مردم هست که با بهترین امکانات رفاهی زندگی کنند ولی دشمنان نمی‌گذارند که آب خوشی از گلوی ملت پایین برود؛ با کمک همه مردم باید برای حل این مشکلات کنار ما باشند و قطعاً نمی‌توان به تنهایی مشکلات را حل کرد.

معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: اگر دغدغه‌ای در بین مسئولان استان و مرکز وجود داشته برای این است که اگر در فصل پاییز خشکسالی تداوم داشته باشد با این حجم از رهاسازی فعلی آب مردم با مشکل مواجه نشوند؛ قطعاً این آب موجود در مخازن سدهای خوزستان متعلق به مردم همین استان است ولی پیش بینی احتمال تداوم خشکسالی در فصل پاییز امسال نیز اهمیت دارد.

جهانگیری با اشاره به لازم‌الاجرا بودن دستورات مقام معظم رهبری بیان کرد: کار مطالعات فاز اول و دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری انجام و برای آن اعتبار اختصاص داده‌اند؛ هرچند با مقایسه فعالیت دولت‌های قبلی متوجه رکود اجرای پروژه می‌شویم، البته قطعاً دولت بعدی نسبت به ادامه اجرای این طرح اقدام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با دستور هیچ مدیری نمی‌شود جلوی اجرای دستورات مقام معظم رهبری را گرفت، اظهار کرد: منافع ملی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و از وزیر نیرو و جهاد کشاورزی درخواست دارم که به خرده کشت‌های شلتوک ایراد نگیرند ولی باید به فصل پاییز و کشت‌های مربوط به این فصل نیز توجه جدی داشته باشیم

منبع: ایسنا
برچسب ها: اسحاق جهانگیری
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها