تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

بعد از تزریق واکسن برکت، آنتی بادی افراد تا چه حدی افزایش می‌یابد؟

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران با اشاره به اینکه میزان آنتی بادی من که از داوطلبان تزریق این واکسن در فاز سوم بودم ۵ است، اظهار کرد: ۵ مقدار مناسبی است و با کیت‌هایی که ما در این مطالعه در اختیار داریم آنتی بادی با مقدار عدد یک به بالا به این معنی است که در بدن فرد دریافت کننده واکسن آنتی بادی تشکیل شده و در مورد سایر کیت‌ها رقم دقیق آن را نمی‌دانم، اما به طور کلی دادن تست سرولوژی بعد از تزریق واکسن لزومی ندارد چرا که این تست‌ها استاندارد نیستند و همچنین تفسیر کردن آن‌ها بسیار مهم است.

کد خبر: ۱۰۱۳۱۹
۰۹:۰۱ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

میزان افزایش آنتی بادی بعد از تزریق واکسن برکت

دیدارنیوز ـ مینو محرز در پاسخ به این سوال که چرا بعد از تزریق واکسن برکت میزان آنتی‌بادی عده‌ای از داوطلبان کم و برای مثال یک تا ۲ است و در تعدادی دیگر این مقدار بسیار زیاد است؟، گفت: این امر به نوع کیتی بستگی دارد، که میزان آنتی‌بادی با آن اندازه‌گیری می‌شود و معمولا کیت‌هایی که در کشور موجود هستند، میزان آنتی بادی را بالا نشان نمی‌دهند و در مواردی هم مقدار آن را شناسایی نمی‌کنند.

وی ضمن اشاره به اینکه در مطالعات بالینی واکسن برکت برای بررسی میزان اثربخشی از کیت‌های اروپایی استفاده می‌شود و بر این اساس بیشتر داوطلبان آنتی‌بادی بسیار خوبی داشتند، ادامه داد: آن دسته از دواطلبانی که مقدار آنتی‌بادی خود را بیان کنند، خارج از مطالعه و در مکان دیگری آزمایش داده اند، چرا که ما در این مطالعه از تست‌های تخصصی استفاده می‌کنیم و نتیجه آزمایش هم به داوطلب گفته نمی‌شود و همه اطلاعات گردآوری می‌گردد و در قالب مقالات علمی انتشار می‌یابد و بعدا اگر داوطلبی خواست از مقدار آنتی‌بادی خود آگاه شود، ما میزان آن را به او می‌گوییم.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران با بیان اینکه از هر ۳ نفر داوطلب این واکسن به یک نفر از آن‌ها واکسن نما تزریق شده است، افزود: ممکن است آن داوطلبانی که مقدار آنتی‌بادیشان پایین است، جزء گروه پلاسبو بوده باشند چرا که خود داوطلبان هنوز از این موضوع مطلع نیستند و نمی‌دانند که به آن‌ها واکسن تزریق شده یا واکسن نما.

عضو اتاق فکر ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه میزان آنتی بادی من که از داوطلبان تزریق این واکسن در فاز سوم بودم ۵ است، اظهار کرد: ۵ مقدار مناسبی است و با کیت‌هایی که ما در این مطالعه در اختیار داریم آنتی بادی با مقدار عدد یک به بالا به این معنی است که در بدن فرد دریافت کننده واکسن آنتی بادی تشکیل شده و در مورد سایر کیت‌ها رقم دقیق آن را نمی‌دانم، اما به طور کلی دادن تست سرولوژی بعد از تزریق واکسن لزومی ندارد چرا که این تست‌ها استاندارد نیستند و همچنین تفسیر کردن آن‌ها بسیار مهم است.

منبع: میزان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور