تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

مرور آخرین جزئیات پروژه مسکن فرهنگیان

برخی فرهنگیان استان مرکزی از سرنوشت پروژه “مسکن فرهنگیان” ابراز نگرانی کرده و خواهان تعیین تکلیف شان هستند.

کد خبر: ۱۰۱۲۶۳
۱۵:۳۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

 جزئیات پروژه مسکن فرهنگیان

دیدارنیوز ـ فرهنگیان استان مرکزی می‌گویند: به دنبال اطلاعیه ثبت نام مسکن ملی فرهنگیان در تابستان ۹۹ بیش از سه هزار نفر در این طرح ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۰۷ نفر تایید شدند که ۳۳۱ نفر از آن‌ها متقاضی مسکن در اراک بودند، ولی علیرغم اینکه محل اختصاص زمین به آن‌ها شهر اراک عنوان شده بود در نهایت شهر جدید امیرکبیر با تخمین هزینه تمام شده بیش از ۶۰۰ میلیون تومان به عنوان محل ساخت مسکن فرهنگیان اراک تعیین شد.

بالاخره بعد از ماه‌ها اعتراض فرهنگیان و پیگیری‌های اداره کل آموزش و پرورش نهایتا شهر اراک به عنوان محل تخصیص زمین برای فرهنگیان در قالب پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی تعریف شد با وجود اینکه ثبت نام فرهنگیان متقاضی مسکن در آستانه یک سالگی است و برخی از آن‌ها در اسفند ۹۹ مبلغ تعیین شده ۴۰ میلیون تومانی را واریز کرده اند هنوز هم به پروژه مسکن ملی متصل نشده و همچنان دچار سردرگمی هستند، این در حالی است که پروژه‌های مسکن ملی (ویژه عموم مردم) که همزمان با فرهنگیان ثبت نام انجام دادند پیشرفت‌های خوبی کرده اند.

آن‌ها نگرانند و می‌گویند هنوز هم مشخص نیست چه زمانی به پروژه متصل می‌شوند، چه مقدار آورده مالی باید داشته باشند و زمان تحویل واحد‌ها چه زمانی است، این نگرانی‌ها زمانی دوچندان می‌شود که بدانیم در روز‌های پایانی کار دولت دوازدهم به سر می‌بریم و احتمال می‌رود با تغییر مسئولان استان مجددا پروسه کاغذبازی تکرار شود.

این نگرانی‌ها باعث شده اخباری از مراجعات دسته جمعی فرهنگیان متقاضی مسکن به اداره کل آموزش و پرورش را شاهد باشیم که هر بار با قول مساعد مسئولان از جمله مدیرکل به پایان می‌رسد.

حمید انعامی معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان مرکزی در این رابطه اظهار کرد: درخصوص تامین مسکن فرهنگیان در کشور، تفاهم نامه همکاری فی ما بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت راه و شهرسازی جهت احداث ۱۷۰ هزار واحد مسکونی منعقد شد.

وی با اشاره به تعهدات هر دو وزارتخانه افزود: در این راستا ارسال فهرست متقاضیان واجد شرایط و تعیین اولویت بندی، احصا و شناسایی و معرفی اراضی تحت مالکیت وزارت آموزش و پرورش از تعهدات این وزارت خانه و کنترل واجد شرایط بودن لیست ارسالی آموزش و پرورش، تسهیل و تسریع در تعیین و تغییر کاربری اراضی معرفی شده توسط آموزش و پرورش و تامین اراضی در شهر‌هایی که آموزش و پرورش فاقد زمین است از تعهدات وزارت راه و شهرسازی بوده است. اولویت واگذاری با متقاضیان عادی ثبت نام شده در طرح اقدام ملی است و در صورت وجود زمین مازاد، در اختیار طرف تفاهم نامه گذاشته می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: در مجموع، مقرر شده بود سرریز جمعیتی شهر اراک توسط شهر‌های جدید (امیرکبیر و مهاجران) تامین زمین شود که با توجه به اتفاقات یکسال اخیر و با عنایت به اینکه آموزش و پرورش استان فاقد زمین دولتی در شهر اراک بوده نهایتا با تلاش و پیگیری مدیرکل راه و شهرسازی و مسئولین ارشد استان، خوشبختانه موفق به عقد تفاهم نامه با سازمان اوقاف در خصوص زمین واقع در کمربندی شمالی با استعداد ساخت حدود ۸۱۰۰ واحد شدیم و امیدواریم بتوانیم پس از طراحی قطعی و اخذ مجوز از شورای مسکن نسبت به سهمیه بندی برای متقاضیان ثبت نامی در سامانه اقدام ملی مسکن و همچنین متقاضیان تفاهم نامه‌ای همچون آموزش و پرورش اقدام کنیم.

برچسب ها: مسکن
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير