تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نتانیاهو با پوتین تماس گرفت

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با رئیس جمهور روسیه سقوط جنگنده روسی "ایل ۲۰ " را به او تسلیت گفت و ادعا کرد، سوریه مسئول سقوط این جنگنده است.

کد خبر: ۱۰۱۲۱
۱۰:۴۴ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در تماسی تلفنی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه سقوط جنگنده روسی "ایل ۲۰ " در سوریه را تسلیت گفت و نسبت به اعزام فرمانده نیروهای هوایی اسرائیل به مسکو برای انجام تحقیقات درخصوص این رخداد اعلام آمادگی کرد.

نتانیاهو با این ادعا که سوریه مسئول سقوط این جنگنده است، پیشنهاد داد، همه اطلاعات لازم برای تحقیق در این زمینه ارائه شود.

پوتین نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه عملیات نیروی هوایی اسرائیل در سوریه نقض حاکمیت این کشور است،  تصریح کرد با این اقدامات، توافق‌نامه‌های روسیه – اسرائیل درباره ممانعت از حوادث خطرناک زیر پا گذاشته شده و در نتیجه جنگنده روسیه توسط نیروهای هوایی سوریه بمباران شد.

وی اعلام کرد، روسیه سلامت و امنیت ارتش خود در سوریه را تضمین خواهد کرد و مسکو امنیت نظامیان خود در سوریه را پس از سقوط جنگنده ایل ۲۰ تقویت خواهد نمود.

وزارت دفاع روسیه پیشتر اعلام کرد، جنگنده "ایل-۲۰" روسیه در پی شلیک موشک  "اس-۲۰۰" سوریه در حین رویارویی با حمله هوایی جنگنده‌های اسرائیلی به اهدافی در شهر لاذقیه سوریه سقوط کرد.

وزارت دفاع روسیه اسرائیل را مسئول کشته شدن ۱۵ سرباز روس خود در این هواپیما دانسته و اعلام کرد، مسکو حق دارد به اقدامات غیرمسؤولانه این رژیم واکنش نشان دهد.

شورای فدرال روسیه نیز اعلام کرد، نباید در قبال اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل مسامحه کرد و پدافند هوایی سوریه باید به روز شود.

در این راستا، دولت اسرائیل اظهار داشت، رهبری سیاسی و نظامی اسرائیل فعلا به اتهامات روسیه درباره دست داشتن اسرائیل در سقوط هواپیمای ایل ۲۰ واکنشی نشان نمی‌دهد.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد