تیتر امروز

بچه‌ها! نخندین!
افاضات اضافه

بچه‌ها! نخندین!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت از حمایت مردم و خواص از یک طرح جدید نوشته و ترانه‌ای هم به گوشش رسیده که می‌گفت: "بچه‌ها! نخندین!"

نوشیدن چای در این مواقع خطرناک است

مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه‌تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز هست، اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد.

کد خبر: ۱۰۰۸۳۲
۱۲:۲۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۰

مواقع نوشیدن چای

دیدارنیوز ـ چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب‌های فراوانی به بدن وارد می‌کند.

اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می‌گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می‌رود.

در چای سیاه ماده‌ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می‌شود و مصرف بیش از حد آن برای افرادی که ضربان قلب آن‌ها بیشتر از ۸۰ است، توصیه نمی‌شود.

به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانم‌ها موجب بروز اضطراب می‌شود.

از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین است به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می‌شود که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل ۳ ساعت بعد از غذا چای بنوشند.

این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می‌کند اگر به مقدار کم و به میزان تعیین‌شده مصرف کنیم.

برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی