تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

ترامپ: بایدن باید در برابر کوبا بایستد

دونالد ترامپ در اظهاراتی خواستار آن شد که جو بایدن در برابر دولت کوبا "بایستد" و باراک اوباما، رئیس جمهور اسبق آمریکا را از بابت شرکت در یک بازی بیسبال همراه با رائول کاسترو "در ضمن اینکه آنها مردم کوبا را زندانی می‌کردند، کتک می زدند و می‌کشتند" مورد تمسخر قرار داد.

کد خبر: ۱۰۰۳۲۳
۱۵:۰۱ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

ترامپ: بایدن باید در برابر کوبا بایستد

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه دیلی میل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای عنوان کرد، "تظاهرات بزرگ در کوبا و میامی در اعتراض به دولت کمونیست کوبا در حال بروز پیدا کردن است (اگرچه امروز تعداد معترضان در کوبا صفر بود – شما می‌دانید که معنی آن چیست)".

او ادامه داد: فراموش نکنید که بایدن و دموکراتها بر سر لغو موضع بسیار سرسختانه من در قبال کوبا تبلیغ کردند. به یاد بیاورید زمانی که اوباما با خانواده کاسترو در حالی که آنها مردم کوبا را زندانی می‌کردند، کتک می‌زدند و می‌کشتند در بازی‌های بیسبال حضور پیدا کرد.
ترامپ گفت که "۱۰۰ درصد" در کنار مردم کوبا ایستاده است و از بایدن خواست که وارد عمل شود.
او اظهار کرد: جو بایدن در برابر این حکومت کمونیست بایستد – در غیر این صورت تاریخ به خاطر خواهد سپرد. مردم کوبا شایسته آزادی و حقوق بشر هستند. آنها نگران نیستند.

باراک اوباما در زمان ریاست جمهوری‌اش در آمریکا برای بازگشایی روابط با کوبا تلاش کرده و حتی در سال ۲۰۱۶ به این کشور سفر کرده و در جریان این سفر با کاسترو که در آن زمان رئیس جمهور کوبا بود در یک بازی بیسبال حضور پیدا کرد.
ترامپ سیاست مربوط به دوره اوباما را لغو کرده و بایدن متعهد شده مجددا به آن سیاست برگردد. بایدن با این حال تا کنون در این راستا اقدامی نکرده است.

بیانیه ترامپ بعد از آن مطرح شد که جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید از پاسخ به پرسشها درباره توئیت یک مقام وزارت خارجه درباره این که اعتراضات کوبا ارتباط مستقیم با نگرانی‌ها درباره کووید-۱۹ داشته‌اند، طفره رفت. جولی چانگ،  دستیار موقت دفتر امور نیمکره غربی وزارت خارجه آمریکا در توئیتی روز یکشنبه نوشت، "اعتراضات صلح آمیز در کوبا همچنان که مردم کوبا حق خود برای تجمع صلح آمیز را با هدف ابراز نگرانی درباره موارد فزاینده مرگ و ابتلا در اثر کووید و کمبود دارو به کار میگیرند، در حال رشد است". او اضافه کرد: ما تلاشهای متعدد مردم کوبا در بسیج کردن کمک‌های اهدایی برای کمک به همسایگان را تحسین می‌کنیم.

با این حال سناتور مارکو روبیو در توئیتی این توئیت این مقام وزارت خارجه آمریکا را "خنده‌دار" خواند و گفت: مردم در کوبا به ۶۲ سال سوسیالیسم، دروغ، استبداد و بدبختی اعتراض می‌کنند نه این که درباره موارد فزاینده ابتلا و مرگ در اثر کووید ابراز نگرانی کنند.

ساکی روز دوشنبه در پاسخ به سوالی درباره این توئیت همانند کنفرانس مطبوعاتی اول اشاره کرد که اعتراضات "تنها دیروز رخ دادند." او ادامه داد: ما همچنان در حال ارزیابی این هستیم که همه این افرادی که به خیابانها آمدند چه انگیزه و محرکی داشتند.


منبع: ایسنا
برچسب ها: ترامپ
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور