تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

اردوغان: نمی گذاریم نسل کشی سربرنیتسا فراموش شود

رئیس جمهور ترکیه در بیست و ششمین سالروز نسل‌کشی مسلمانان بوسنیایی توسط نیروهای صرب در ۱۱ ژوئیه سال ۱۹۹۵ میلادی تاسف و همدردی خود را با قربانیان ابراز کرد.

کد خبر: ۱۰۰۱۴۳
۱۳:۵۸ - ۲۱ تير ۱۴۰۰

اردوغان: نمی گذاریم نسل کشی سربرنیتسا فراموش شود

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در پیامی ویدئویی در مراسم یادبود بیست و ششمین سالروز نسل‌کشی سربرنیتسا گفت: ترکیه همچنان در کنار بوسنی و هرزگوین و بوسنیایی‌ها ایستاده است.
وی افزود: ترکیه هرگز اجازه نخواهد داد این نسل‌کشی که یک لکه ننگ و سیاه در تاریخ اروپا و بشریت است، فراموش شود. زخم‌هایی که سربرنیتسا در قلب‌های ما به وجود آورد، همچنان پس از گذشت 26 سال تازه است.

در ژوئیه سال ۱۹۹۵ میلادی به رغم حضور نیروهای حافظ صلح هلندی بیش از هشت هزار مرد و پسر مسلمان بوسنیایی در جریان حمله نیروهای صرب بوسنی به شهر سربرنیتسا کشته شدند.   
نیروهای صرب تلاش می‌کردند تا این زمین‌ها را از مسلمانان بوسنیایی و کروات‌ها بگیرند تا بتوانند یک کشور برای خود تشکیل دهند.

شورای امنیت سازمان ملل در بهار سال ۱۹۹۳ میلادی شهر سربرنیتسا را یک "منطقه امن" اعلام کرده بود. اما نیروهای صرب به رهبری ژنرال "راتکو ملادیچ" که بعدها به خاطر جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی گناهکار شناخته شد، به این منطقه سازمان ملل حمله کردند.
اردوغان با یادآوری این حکم دادگاه درخصوص جنایات جنگی گفت: اگرچه این حکم نمی تواند رنج‌های این تراژدی در قلب اروپا را التیام ببخشد اما می تواند به جلوگیری از نسل‌کشی‌های دیگر کمک کند.

وی ضمن تاکید بر اهمیت صلح در بوسنی و هرزگوین که عقاید، فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف را در خود جای داده است، گفت: ثبات بوسنی و هرزگوین برای کل اروپا به ویژه برای حوزه بالکان لازم و ضروری است.
اردوغان از چهره‌های سیاسی خواست تا با انزجار، خشونت و تبعیض مخالفت کنند و براساس ارزش های مشترک انسانی مجددا متحد شوند.

وی افزود: دائمی کردن صلح در بوسنی و هرزگوین وظیفه مشترک ماست.
اردوغان همچنین به خانواده‌های قربانیان این نسل‌کشی تسلیت گفت و از خداوند برای کشته شدگان طلب آمرزش کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اردوغان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير