ورزش - برگزیده

ایران - پرتغال؛ بیرو دوباره مقابل رونالدو!
یک رسانه ورزشی از بازی دوستانه پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ خبر داد

ایران - پرتغال؛ بیرو دوباره مقابل رونالدو!

یک رسانه ورزشی داخلی نوشت: دیدار دوستانه ایران و پرتغال قطعی شده و ما در اوایل خرداد در شهر لیسبون به مصاف پرتغال خواهیم رفت.
بیانیه پرسپولیس: در برابر توهین قومیتی، سکوت نخواهیم کرد
هرگونه توهین قومیتی، نفرت‌پراکنی و انتشار محتوای توهین‌آمیز تخلف آشکار اخلاقی و جرم است

بیانیه پرسپولیس: در برابر توهین قومیتی، سکوت نخواهیم کرد

باشگاه پرسپولیس در بیانیه خود اعلام کرد: توهین به اقوام شریف ایران، نه در چارچوب هواداری می‌گنجد و نه قابل توجیه است و از منظر باشگاه پرسپولیس، اقدامی ضدفرهنگی، ضدملی و مغایر با اصول اخلاق ورزشی محسوب می‌شود. پرسپولیس در برابر توهین قومیتی، سکوت نخواهد کرد.
استقلال - گل‌گهر در ورزشگاه امام‌رضا مشهد
اعلام محل برگزاری یک مسابقه از هفته پانزدهم لیگ برتر

استقلال - گل‌گهر در ورزشگاه امام‌رضا مشهد

دیدار دو تیم استقلال – گل گهرسیرجان روز یکشنبه ساعت ۱۵:۴۵ به جای ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد برگزار خواهد شد.
تراکتور - الدحیل؛ تبریزی‌ها جشن صعود می‌خواهند
بازی حساس در لیگ نخبگان آسیا

تراکتور - الدحیل؛ تبریزی‌ها جشن صعود می‌خواهند

تراکتور با ۱۱ امتیاز در رده سوم جدول منطقه غرب آسیا قرار دارد و الدحیل با ۷ امتیاز ششم است. اتفاقات این هفته می‌تواند به گونه‌ای رقم بخورد که صعود تراکتور به مرحله بعد در همین هفته مسجل شود.
استادیوم تبریز؛ قتلگاهِ ارزش‌ها
یادداشتی از امیر باقری گرمارودی

استادیوم تبریز؛ قتلگاهِ ارزش‌ها

امیر باقری گرمارودی، عضو هیات علمی دانشگاه نوشت: افسوس که در استادیوم یادگار امام تبریز، پرده‌ها دریده شد و قلب اخلاق به درد آمد. فحاشی به کریم باقری در زادگاه خودش، نه یک اتفاق ساده، بلکه یک «ترومای اجتماعی» و نشانه‌ای از فروپاشی هولناک هنجار‌هایی است که روزگاری هویت ما را می‌ساختند.
پاسخ کریم باقری به بیانیه تراکتور؛ ۱۰ سال پیش از توهین به ترک‌زبان‌ها خجالت کشیدم
حواشی بازی حذفی ادامه دارد

پاسخ کریم باقری به بیانیه تراکتور؛ ۱۰ سال پیش از توهین به ترک‌زبان‌ها خجالت کشیدم

در پی بیانیه امروز باشگاه تراکتور علیه پرسپولیسی‌ها و فدراسیون فوتبال، کریم باقری در پاسخ به باشگاه تبریزی گفت: پس از بیانیه منتشرشده از سوی باشگاه تراکتور، لازم می‌دانم نکته‌ای را شفاف و صریح بیان کنم. مطرح شده که آیا من در برابر فرزندانم بابت توهین به ترک‌زبان‌ها خجالت کشیده‌ام یا نه. پاسخ روشن است: بله، خجالت کشیده‌ام؛ اما نه امروز. من آن احساس را حدود چند سال پیش، در کنار علی دایی، زمانی تجربه کردم که در خانه خودمان در تبریز مورد توهین و بی‌احترامی قرار گرفتیم و در آن مقطع، واکنش مؤثر و روشنی دیده نشد.
خواهران منصوریان محروم شدند
کمیته انضباطی ووشو برخورد کرد

خواهران منصوریان محروم شدند

شهربانو و سهیلا منصوریان به علت فحاشی، نشر اکاذیب و توهین علیه ارکان فدراسیون ووشو به ترتیب ۱۴ و ۱۰ ماه از حضور در کلیه فعالیت‌های ورزشی محروم شدند.