انتقاد دوباره استاندار کرمان از برخی گروه‌ها و نهادها:

چرا عده‌ای می‌خواهند خارج از مدیریت بحران عمل کنند؟ /مصوبه ایجاد خاکریز دور شهر اندوهجرد نداشتیم

استاندار کرمان با اشاره به تخریب باغ و نخیلات در مسیر سیل به روستای «جهر» از توابع شهرستان کرمان عنوان کرد: از سوی رییس دفتر رییس جمهور ابلاغ شده که باید با کسانی که در مسیل‌ها ساخت و ساز و کشاورزی انجام داده اند، برخورد قانونی شود.
مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد

پاییز و زمستان امسال، پیک‌های جدی کرونا/ مرگ و میر کرونا در کرمان؛ ۱.۵ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر

مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در پاییز و زمستان امسال پیک‌های جدی بیماری کرونا را خواهیم داشت، افزود: باید همچنان بر موضوعات رعایت مسائل بهداشتی و بحث‌های فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی توجه شود، زیرا هنوز رفتار‌های ویروس کاملا شناخته شده نیست.
مدیرعامل هلال احمر استان خبر داد:

امدادرسانی به ۱۷۰۲ نفر در سیل روز‌های پایانی فروردین ماه جاری

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از امدادرسانی به ۱۷۰۲ نفر در سیل روز‌های پایانی فروردین ماه جاری خبر داد و گفت: در طی چهار روز گذشته بیش از ۱۲ تن اقلام امدادی و غذایی در بین خانوار‌های متاثر از سیل توزیع شده است.
رییس کل دادگستری استان عنوان کرد:

درآمد معادن کرمان در جیب سهامداران، آلایندگی آنها نصیب کرمانی‌ها/هشدار دستگاه قضاء به مسئولین

رییس کل دادگستری استان کرمان با تاکید برآنکه متاسفانه زیان‌های معادن تاکنون نصیب مردم استان کرمان شده است، افزود: درآمد این معادن به جیب سهامداران می‌رود و زیان آلایندگی آنها نصیب مردم کرمان می‌شود، آیا تاکنون مشخص شده خساراتی که شرکت‌های مس خاتون آباد و سرچشمه به وجود آورده و آسیبی که به زیرساخت‌های استان وارد کرده اند چقدر بوده است؟

کمک صنایع بزرگ استان کرمان به راه‌اندازی واحد‌های کوچک صنعتی

استاندار کرمان گفت: سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای و مشارکت آن‌ها در راه‌اندازی واحد‌های کوچک مهمترین موضوعاتی است که امسال صنایع بزرگ استان باید دنبال کرده و ما در استان نیز به طور جدی پیگیر تحقق این موضوع هستیم.
۵