خوزستان - برگزیده

تشدید آلودگی هوا؛ اورژانس خوزستان در آماده‌باش
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی خبر داد

تشدید آلودگی هوا؛ اورژانس خوزستان در آماده‌باش

مهران احمدی‌بلوطکی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، از آمادگی کامل واحد‌های عملیاتی اورژانس استان برای تسریع ارائه خدمات به شهروندان در شرایط تشدید آلودگی هوا خبر داد.
دود هورالعظیم باید به تهران برسد تا کاری کنید؟/ ۳۷۰ میلیون یورو کجا رفت؟
مجتبی یوسفی، نماینده اهواز در مجلس مطرح کرد

دود هورالعظیم باید به تهران برسد تا کاری کنید؟/ ۳۷۰ میلیون یورو کجا رفت؟

مجتبی یوسفی، نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس با انتقاد از بی‌توجهی مسوولان نسبت به وضعیت هوای خوزستان و استان‌های غربی کشور در بحث ریزگردها و دود هورالعظیم گفت: برای حل این موضوع در ۶ استان غربی کشور سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به اذن رهبری اجازه برداشت ۳۷۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی اخذ شد، اما مشخص نیست این منابع کجا هزینه شد. آیا دود باید به تهران برسد تا برای استان‌های غرب کشور و خوزستان اقدامی انجام شود؟
انتشار دود هورالعظیم در سراسر اهواز!
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان خبر داد

انتشار دود هورالعظیم در سراسر اهواز!

محمدجواد اشرفی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: دودی که صبح امروز سه‌شنبه ۸ مهر، اهواز و برخی از شهر‌های خوزستان را درگیر کرد، ناشی از آتش‌سوزی بخش عراقی تالاب هورالعظیم بود.
انفجار گاز در اهواز؛ ۶ نفر جان باختند
شدت انفجار به حدی بود که سازه به‌طور کامل تخریب شد

انفجار گاز در اهواز؛ ۶ نفر جان باختند

با اعلام آتش نشانی اهواز، انفجار شدید گاز در یک ساختمان چهار واحدی در منطقه پردیس، بامداد چهارشنبه، جان ۶ نفر را گرفت.
جدول بیکاری؛ صدرنشینی شرم‌آور خوزستان
پایتخت صنعت نفت کشور دارای بیشترین آمار بیکاری شد!

جدول بیکاری؛ صدرنشینی شرم‌آور خوزستان

خوزستان با نرخ ۱۳.۲ درصدی بیکاری، در صدر استان‌های کشور قرار گرفته است؛ آماری تکان‌دهنده برای استانی که به‌عنوان قلب تپنده صنعت نفت و پتروشیمی ایران شناخته می‌شود!
اعتراض بازنشستگان در شوش و اهواز؛ سفره‌ها آب رفت
مسوولان استان و کشور فقر و بدبختی را می‌بینند یا مثل آن آقا فقط بوی کباب می‌فهمند؟

اعتراض بازنشستگان در شوش و اهواز؛ سفره‌ها آب رفت

جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعیِ شوش و اهواز در استان خوزستان، از تجمع صنفی خود به دلیل مشکلات اقتصادی و آب رفتن سفره‌ها خبر دادند.
رئیس عدلیه: محکومانی که زندان ماندن‌شان ضرورت ندارد، آزاد شوند/ از مردم جدا نشویم
حجم فعلی کار قضات باید کاهش یابد

رئیس عدلیه: محکومانی که زندان ماندن‌شان ضرورت ندارد، آزاد شوند/ از مردم جدا نشویم

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس عدلیه در جریان سفر به اهواز گفت: همواره اهتمام و کوشش ما این است محکومانی که در زندان ماندن‌شان ضرورت ندارد از زندان آزاد شوند؛ البته در این رابطه تاکید داریم که مبادا عناصر و مجرمانی که آزادی‌شان برای امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان خطرناک است از زندان آزاد شوند. همچنین همواره تاکید ما خطاب به مقامات دادستانی این است که مبادا قرار‌های تامینی برای متهمان به گونه‌ای صادر شود که آنها از تودیع این قرار‌ها عاجز بمانند و در شرایطی که زندان رفتن‌شان ضرورتی ندارد، ولو برای یک شب بازداشت شوند.
برگزیده ها بیشتر