تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

اجیر کردن یک دروغگو برای جلوگیری از دلشکستگی مادربزرگ

نوه چینی برای اینکه مادربزرگش به خاطر مرگ دخترش دلشکسته نشود ۱۳ سال فردی را برای دروغ گفتن به مادربزرگش استخدام کرد.

کد خبر: ۹۹۳۶۴
۱۶:۱۹ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

ماجرای زن چینی و در.غ به مادربزرگش

دیدارنیوز ـ یک زن چینی که به تازگی مادربزرگش را در سن صدسالگی از دست داده است فاش کرد ۱۳ سال با استخدام فردی او را جای مادر خود و دختر این پیرزن جا زده تا با مکالمه تلفنی او را از سلامتش مطمئن کند و اجازه ندهد این پیرزن به دلیل مرگ دخترش دچار ناراحتی شود.

به نقل از رسانه‌های عربی، این زن چینی که به تازگی مادربزرگش را در سن صدسالگی از دست داده است فاش کرد ۱۳ سال با استخدام فردی او را جای مادر خود و دختر این پیرزن جا زده تا با مکالمه تلفنی او را از سلامتش مطمئن کند و اجازه ندهد این پیرزن به دلیل مرگ دخترش دچار ناراحتی شود.

این زن ۴۶ساله می‌گوید: به شدت نگران تاثیرات خبر مرگ مادرم بر مادربزرگم بودم از این رو فردی را پیدا کردم که بتواند صدای مادرم را تقلید کند و توانستم طی این سال‌ها از طریق این زن به مادربزرگم اطمینان دهم که مادرم زنده است.

او ادامه می‌دهد: مادرم و مادربزرگم به شدت به هم وابسته بودند تا اینکه مادرم در سال ۲۰۰۳ به سرطان ریه مبتلا شد. در مدت بیماری مادرم چندین پیام صوتی ضبط کرد و از من خواست در فواصل مختلف آن‌ها را برای مادربزرگم بفرستم تا او نگران نشود.

زن چینی تعریف می‌کند: من هم به آخرین خواسته مادرم احترام گذاشتم و این واقعه اسفبار را از مادربزرگم پنهان کردم، اما این پیام‌های صوتی بعد از مدتی به پایان رسید. به همین خاطر من از طریق یک زن که در تقلید صدا تبحر داشت این اطمینان‌بخشی را ادامه دادم و به کمک خواهرهایم برای جلوگیری از شک و تردید مادربزرگ اطلاعات مختلفی در اختیار این زن قرار می‌دادیم.

به این ترتیب آن‌ها موفق شدند مادربزرگ را تا زمان مرگ از مرگ دخترش بی‌اطلاع نگه دارند.

برچسب ها: چین حوادث
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی