تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

وزیرجنگ اسرائیل بازهم ایران را تهدید کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک گفت‌وگو ادعای این رژیم مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد و گفت که اسرائیل مانع تحقق آن خواهد شد.

کد خبر: ۹۹۱۲۶
۱۳:۳۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

وزیرجنگ اسرائیل بازهم ایران را تهدید کرد

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی با کانال ۱۳ تلویزیون این رژیم درباره ایران گفت: ما در یک درگیری با ایران هستیم. باید از خودمان دفاع کنیم. مصمم هستیم که از هسته ای شدن ایران و رفتار فعال منفی ایران در منطقه جلوگیری کنیم. آن ها می دانند که ما می دانیم چطور عمل کنیم.

گانتس همچنین روز گذشته در سخنرانی اش در یک گرد هم آیی گفته بود: اسرائیل  با هر چیزی که در دسترسش باشد، از طریق هوایی،  زمینی یا دامنه ی سایبری یا دریایی اقدام خواهد کرد تا از دست یابی ایران به یک سلاح هسته ای، تلاش هایش برای تجدید تسلیحات و برای استقرار نظامی یا آسیب رساندن به اسرائیل  جلوگیری کند. ما در زمان و مکانی که برایمان مناسب باشد این کار را خواهیم کرد و برتری نظانی مان را برای ثبات منطقه و امنیت آن حفظ خواهیم کرد. 

تکرار ادعای رژیم صهیونیستی توسط گانتس مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقام معظم رهبری در فتوایی، تولید، نگه داری و به کارگیری تسلیحات هسته‌ای را حرام اعلام کرده اند. 
مقامات ایران نیز طبق این فتوا تاکید کرده اند که برنامه هسته ای ایران تنها اهداف صلح آمیز را دنبال می کند. 
310 310




ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد