تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

این افراد وام ۱۰۰ میلیونی می‌گیرند + جزییات بازپرداخت

مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: تسهیلات مسکن روستایی ۱۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله در نظر گرفته شده است.

کد خبر: ۹۹۰۳۳
۰۹:۲۶ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

حمیدرضا سهرابی مشمولان وام ۱۰۰ میلیونی

دیدارنیوز ـ حمیدرضا سهرابی در خصوص آغاز پرداخت تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی گفت: سالانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی تسهیلات دریافت می‌کنند؛ سال گذشته این تسهیلات ۵۰ میلیون تومان بوده است که بعد از روبرو شدن با تورم بالا با مساعدت هیئت دولت و سازمان برنامه و بودجه این تسهیلات با تصویب شورای پول و اعتبار به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن در ادامه گفت: بانک مرکزی ۸ بانک عامل را برای ارائه تسهیلات مسکن روستایی معرفی کرده است و سازمان برنامه و بودجه نیز تضمین نامه تسهیلات را ارائه کرده است.

وی گفت: در حال حاضر ۳ بانک صادرات، تجارت و کشاورزی ارائه وام ۱۰۰ میلیونی مسکن روستایی را به بانک‌های استانی خود ابلاغ کردند و پیش بینی می‌شود نهایتاً تا آخر هفته پرداخت‌ها آغاز شود.

سهرابی با بیان این که پرونده‌ها در خصوص پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تشکیل شده است گفت: افرادی که شامل دریافت این تسهیلات می‌شوند دو دسته اند؛ این تسهیلات به متقاضیان روستایی و متقاضیان در شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر پرداخت می‌شود.

مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن افزود: متقاضیان دریافت تسهیلات که در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر هستند نیز شامل دو دسته می‌شوند؛ افرادی که واحد فرسوده دارند و می‌خواهند نوسازی کنند و افرادی که دارای زمین با کاربری مسکونی در بافت هستند که هر دو دسته باید پروانه ساخت دریافت کنند.

وی افزود: بر اساس ضوابط و مقررات ملی ساختمان با نظارت بنیاد مسکن طی چند مرحله با پیشرفت فیزیکی دریافت تسهیلات برای این افراد آزاد می‌شود.

سهرابی در خصوص جزئیات بازپرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: این تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله در نظر گرفته شده است.

حمیدرضا سهرابی در ادامه تصریح کرد: اقساط این تسهیلات نیز ماهانه ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود.

برچسب ها: وام مسکن
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی