تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

۴۰ درصد سود سهام عدالت، فردا واریز می‌شود

دومین مرحله از واریز سود سهام عدالت فردا (دوشنبه) انجام می‌شود که طی آن معادل ۴۰ درصد از باقیمانده سود این سهام به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

کد خبر: ۹۸۹۷۴
۱۶:۱۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۰

باقیمانده سود سهام عدالت، فردا واریز می‌شود

دیدارنیوز ـ نخستین مرحله از واریز سود سهام عدالت برای سهامداران ۲ روش مستقیم و غیرمستقیم در ٢٨ اسفند ماه سال ٩٩ انجام شد، دارندگان سهام ۵۰۰ هزار تومانی، رقمی حدود ۲۰۰ هزار تومان دریافت کردند و برای دارندگان سهام یک میلیون تومانی دو برابر سود سهام ۵۰۰ هزار تومانی پرداخت شد که رقم آن ۴۰۰ هزار تومان بود.

پس از آن، چندین بار وعده پرداخت باقی مانده سود این سهام از جمله تا قبل از ماه رمضان مطرح شد که هیچ گاه تحقق نیافت.

مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پیش از این درباره علت عدم واریز باقیمانده سود سهام عدالت به خبرنگار ایرنا گفته بود: به محض تکمیل‌شدن وجه و واریز سود توسط همه شرکت‌های سرمایه‌پذیر، مرحله دوم سود سهام عدالت سال ۱۳۹۸ که مجامع آن در سال ۱۳۹۹ برگزار شده است، واریز می‌شود.

به گفته «حسین قشمی» ٣٦ شرکت جزو شرکت‌های سهام عدالت هستند که از این تعداد ٢٩ شرکت سود خود را محقق کرده‌اند، همه این ٢٩ شرکت باید سود را واریز کنند تا بتوان سود سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت را پرداخت کنیم.

برخی شرکت‌ها هنوز اقدام به واریز سود نکرده‌اند

همچنین در ادامه صحبت‌های مطرح شده از سوی مسئولان، «حسین فهیمی» مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: تاکنون حدود ۱۰ شرکت بزرگ اقدام به واریز سود نکرده‌اند، اما به محض واریز سود همه شرکت‌ها، مرحله دوم واریز سود سال ۹۸ سهام عدالت سهامداران انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر شرکت‌ها اقدام به واریز سود نکنند، نام آن‌ها را اعلام و فاش خواهیم کرد، افزود: اعلام نام این شرکت‌ها مهم‌ترین ضمانت اجرایی است و طبق قانون علاوه بر اعلام نام این شرکت‌ها، مشمول جریمه‌هایی هم خواهند شد.

سود سهام عدالت، فردا واریز می‌شود

پس از فراز و نشیب بسیار، چندی پیش، «فرهاد دژپسند»، وزیر امور اقتصاد و دارایی درباره زمان وازیر ۵۰ درصد باقیمانده سود سهام عدالت گفت: به‌دنبال این نیستیم که فشاری را به شرکت‌های سرمایه‌پذیر وارد کنیم، همچنین به‌دنبال این هستیم تا زودتر این سود به حساب سهامداران پرداخت شود، بنابراین براساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته مرحله دوم سود سهام عدالت تا قبل از عید قربان پرداخت خواهد شد.

تازه‌ترین پیگیری‌ها نشان می‌دهد که مرحله جدید سود سهام عدالت، فردا واریز می‌شود.

اطلاعات به دست آمده حاکی از آن است که زمینه‌های لازم برای واریز باقیمانده سود سهام عدالت فراهم شده است و براساس اقدامات انجام شده، فردا (دوشنبه) ۴۰ درصد از باقیمانده سود سهام عدالت به حساب مشمولان این سهام واریز خواهد شد.

۱۰ درصد باقیمانده سود این سهام مربوط به شرکت‌هایی است که تاکنون سود مربوطه را به شرکت سپرده‌گذاری واریز نکرده‌اند و این موضوع باعث عدم واریز کامل سود این سهام به حساب مشمولان شده است، تاکنون هیچ خبر دقیقی از واریز ۱۰ درصد پایانی سود سهام عدالت اعلام نشده است.

۵۰ درصد سود سهام عدالت نیز در ٢٨ اسفند ماه سال ٩٩ پرداخت شده بود.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سهام عدالت
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی