تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

پرداخت این وام ۱۰۰ میلیونی مسکن آغاز شد

مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: از روز ۹ تیرماه بانک‌های کشاورزی، تجارت و صادرات سهمیه خود درخصوص وام ۱۰۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه مسکن روستایی را به شعب ابلاغ کرده‌اند و به زودی سایر بانک‌ها نیز پرداخت را آغاز می‌کنند.

کد خبر: ۹۸۶۲۴
۰۸:۱۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

آغاز پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی مسکن

دیدارنیوز ـ حمیدرضا سهرابی اظهار کرد: تسهیلات قرض‌الحسنه ساخت مسکن در شهر‌های کمتر از ۲۵ هزار نفر و روستا‌ها پیش از این ۵۰ میلیون تومان بود که به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده و به ساکنان این مناطق که تا کنون از وام‌های بنیاد استفاده نکرده‌اند پرداخت می‌شود. از روز ۹ تیرماه بانک‌های کشاورزی، تجارت و صادرات سهمیه خود را به استان‌ها ابلاغ کرده‌اند و طبیعتا روند پرداخت ظرف یکی دو روز آینده آغاز خواهد شد. سایر بانک‌ها از جمله بانک مسکن و ملت نیز به زودی پرداخت را شروع می‌کنند.

وی افزود: قبلا مدت بازپرداخت این تسهیلات ۱۵ ساله بود که به ۲۰ سال افزایش یافته است؛ بنابراین اقساط ماهیانه آن به حدود ۷۰۰ هزار تومان می‌رسد.

مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن با بیان اینکه بنیاد در قالب برنامه‌های مختلف، احداث مسکن در شهر‌های کوچک و روستا‌ها را انجام می‌دهد گفت: یکی از این برنامه‌ها تفاهم‌نامه با سازمان برنامه و بودجه برای ساخت ۱۱۵ هزار واحد در حاشیه شهر‌ها است که تا کنون ۶۴ هزار واحد در این زمینه به بهره‌برداری رسیده است.

سهرابی تاکید کرد: در حوزه افراد دارای معلولیت هم احداث ۶۵۰۰ واحد به بنیاد مسکن محول شد که در روستا‌ها ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ساخت و ۸۵ میلیون تومان کمک بلاعوض به خانواده‌های دارای دو فرد معلول پرداخت می‌شود. تا کنون ۵۱۰۰ واحد در این بخش به بهره‌برداری رسیده است.

وی یکی دیگر از شقوق برنامه‌های این نهاد را ساخت مسکن ایتام دانست و گفت: در بخش مسکن ایتام برنامه ساخت ۲۰۰۰ واحد در دستور کار قرار دارد که ۴۵۰ واحد تا کنون به بهره برداری رسیده است. در این خصوص سرعت‌دهی به روند معرفی از سوی کمیته امداد می‌تواند اجرای برنامه را تسریع کند.

به گفته سهرابی ۱۰۰ هزار واحد نیز از طریق حساب صد امام (ره) توسط بنیاد مسکن شروع شده که در این خصوص هم حدود ۷۰ هزار واحد تا کنون تکمیل و افتتاح شده است.

مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن خاطرنشان کرد: مسئولیت احداث حدود ۲۵۰ هزار واحد در حوزه اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر نیز در دستور کار است.

برچسب ها: وام مسکن
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان