تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

۱۳۴ تن قربانی گرما در کانادا

به گفته مقامات کانادا گرمای بی سابقه روز‌های اخیر موجب مرگ دست‌کم ۱۳۴ نفر شده است. اغلب قربانیان، ساکنان غرب کانادا و به‌ویژه شهر ونکوور بوده‌اند.

کد خبر: ۹۸۴۱۳
۱۳:۲۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

گرمای شدید در کانادا

دیدارنیوز ـ مقامات محلی موارد مرگ ناگهانی ناشی از گرمازدگی را به بالارفتن بی سابقه دمای هوا نسبت داده و اعلام کرده‌اند که دمای ۴۹.۵ درجهِ ثبت شده در روز سه شنبه یک رکورد جدید در این کشور محسوب می‌شود.

پلیس فدرال و مقامات پلیس شهر ونکوور به طور جداگانه اعلام کرده‌اند که دست کم ۱۳۴ نفر از روز جمعه تاکنون بواسطه گرمای شدید در منطقه ونکوور، یکی از کلان‌شهر‌های کانادا واقع در سواحل اقیانوس آرام جان خود را از دست داده‌اند.

این منطقه به گفته کارشناسان همانند برخی مناطق غرب ایالات متحده آمریکا هم‌اکنون با موجی از گرمای شدید بی‌سابقه و تاریخی روبرو است.

یک سخنگوی پلیس ونکوور در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ونکوور هرگز چنین گرمایی را تجربه نکرده و متاسفانه ده‌ها نفر طی روز‌های گذشته بر اثر موج گرما جان خود را از دست داده‌اند.»

از سوی دیگر سرویس‌های پزشکی قانونی در این منطقه اعلام کردند که از اواخر هفته گذشته با بالا رفتن کم سابقه دمای هوا و شروع موج شدید گرما شاهد افزایش قابل توجه ثبت موارد مرگ بوده‌اند.

پلیس فدرال کانادا نیز با اعلام اینکه اغلب قربانیان موج گرما را افراد سالخورده تشکیل می‌دهند تاکید کرد که بیشتر موارد مرگ گزارش شده به طور مستقیم با گرمای شدید هوا مرتبط بوده است.

مایک کالانج، سخنگوی ژاندارمری سلطنتی کانادا تصریح کرد: «این دما می‌تواند برای اقشار آسیب پذیر جامعه به ویژه افراد مسن و افرادی که دارای بیماری‌های جدی هستند، مرگبار باشد.»

وی از شهروندان مناطقی که در معرض موج بی‌سابقه گرمای هوا قرار دارند خواست تا به نزدیکان و همسایگان خود سر بزنند و جویای احوال و شرایط سلامتی آن‌ها شوند.

جان هورگان، نخست وزیر استان بریتیش کلمبیا در غرب کانادا نیز در جریان یک کنفرانس خبری گفت که این داغ‌ترین هفته‌ای است که بریتیش کلمبیا تاکنون آنرا تجربه کرده است.

دمای هوا که به طور معمول در این فصل حدود بیست تا بیست و یک درجه در ونکوور ثبت می‌شود روز سه‌شنبه به یکباره از مرز ۳۰ درجه عبور کرد.

به گزارش اداره هواشناسی کانادا دمای بی سابقه ۴۹.۵ درجه که روز سه‌شنبه در روستای لیتون واقع در ۲۶۰ کیلومتری شمال شرق ونکوور ثبت شد برای کل کانادا یک رکورد محسوب می‌شود.

سرویس‌های هواشناسی کانادا همچنین روز سه‌شنبه اعلام کردند که دمای هوا در ایستگاه اسکی وایستلر واقع در شمال ونکوور به ۴۲ درجه سانتیگراد رسیده است.

وزارت محیط زیست کانادا نیز هشدار داده که مدت زمان موج گرمای فعلی نگران کننده است و این شرایط هوایی بی‌سابقه می‌تواند خطر بیماری‌های مربوط به گرما را افزایش دهد.

علاوه بر بریتیش کلمبیا چند استان شرقی کانادا از جمله آلبرتا، ساسکاچوان و مانیتوبا و نیز بخشی از سرزمین‌های یوکان و شمال غرب در مناطق شمالی کانادا در معرض هشدار گرمای شدید واقع شده‌اند.

برچسب ها: کانادا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور