تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم اجرا می‌شود + جزئیات

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش: در نشستی با رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام شد مشکلی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان وجود ندارد و هر بودجه‌ای در این زمینه نیاز باشد تامین خواهد شد.

کد خبر: ۹۸۳۵۳
۱۱:۰۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

اجرای رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم

دیدارنیوز ـ قاسم احمدی لاشکی شبانگاه سه شنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان از موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رتبه بندی معلمان خبر داد.

وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس به صورت حضوری اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده است اظهار داشت: در صورتی که معلمان واکسینه شوند مدارس برای سال تحصیلی آینده به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی خواهند شد.

احمدی لاشکی تصریح کرد: بازگشایی مدارس بهترین تصمیم برای سال تحصیلی آینده در راستای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید در مدارس انسان‌هایی در طراز جمهوری اسلامی ایران را تربیت کنیم گفت: سپهبد شهید سلیمانی تربیت یافته مدارس و معلمان است و استعداد ذاتی، والدین، جامعه و دوستان نیز نقش موثری در موفقیت و سربلندی این بزرگوار داشتند.

وی با بیان اینکه مستندسازی املاک آموزش و پرورش یکی از مهمترین راهبرد‌های وزارت آموزش و پرورش است اظهار داشت: خوشبختانه تعامل خوبی بین ثبت و اسناد و بنیاد مسکن برای تحقق این مهم صورت گرفته و اگر ما در ادارات آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق تلاش نکنیم مدیون هستیم.

وی به ساماندهی ۸۸ هزار نفر نیرو در آموزش و پرورش کشور به استناد تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس اشاره کرد و افزود: با جدیت دغدغه‌های استخدام آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی، نیرو‌های قرآنی و پیش دبستانی را پیگیری می‌کنیم.

احمدی لاشکی از اقدامات موثر و ماندگار انجام شده در آموزش و پرورش استان کرمان در چند سال اخیر تقدیر کرد و گفت: ساخت مدارس و اقدامات اثربخش آموزشی و پرورشی در این استان مصداق عینی مدیریت جهادی است.

وی تعامل و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آموزش و پرورش این استان را در کشور بی نظیر دانست و بیان کرد: کرمان یکی از استانی‌هایی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دغدغه‌ها و مشکلات آموزش با جدیت پیگیر‌ی می‌کنند این تعامل و همکاری نقش موثری در کاهش چالش‌ها و آسیب‌ها داشته و دارد.

احمدی لاشکی گفت: در مجموع آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های عمومی و اختصاصی رشد قابل توجهی داشته و زحمات همکاری فرهنگی این استان پهناور قابل تقدیر است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد