تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم اجرا می‌شود + جزئیات

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش: در نشستی با رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام شد مشکلی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان وجود ندارد و هر بودجه‌ای در این زمینه نیاز باشد تامین خواهد شد.

کد خبر: ۹۸۳۵۳
۱۱:۰۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

اجرای رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم

دیدارنیوز ـ قاسم احمدی لاشکی شبانگاه سه شنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان از موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رتبه بندی معلمان خبر داد.

وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس به صورت حضوری اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده است اظهار داشت: در صورتی که معلمان واکسینه شوند مدارس برای سال تحصیلی آینده به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی خواهند شد.

احمدی لاشکی تصریح کرد: بازگشایی مدارس بهترین تصمیم برای سال تحصیلی آینده در راستای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید در مدارس انسان‌هایی در طراز جمهوری اسلامی ایران را تربیت کنیم گفت: سپهبد شهید سلیمانی تربیت یافته مدارس و معلمان است و استعداد ذاتی، والدین، جامعه و دوستان نیز نقش موثری در موفقیت و سربلندی این بزرگوار داشتند.

وی با بیان اینکه مستندسازی املاک آموزش و پرورش یکی از مهمترین راهبرد‌های وزارت آموزش و پرورش است اظهار داشت: خوشبختانه تعامل خوبی بین ثبت و اسناد و بنیاد مسکن برای تحقق این مهم صورت گرفته و اگر ما در ادارات آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق تلاش نکنیم مدیون هستیم.

وی به ساماندهی ۸۸ هزار نفر نیرو در آموزش و پرورش کشور به استناد تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس اشاره کرد و افزود: با جدیت دغدغه‌های استخدام آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی، نیرو‌های قرآنی و پیش دبستانی را پیگیری می‌کنیم.

احمدی لاشکی از اقدامات موثر و ماندگار انجام شده در آموزش و پرورش استان کرمان در چند سال اخیر تقدیر کرد و گفت: ساخت مدارس و اقدامات اثربخش آموزشی و پرورشی در این استان مصداق عینی مدیریت جهادی است.

وی تعامل و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آموزش و پرورش این استان را در کشور بی نظیر دانست و بیان کرد: کرمان یکی از استانی‌هایی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دغدغه‌ها و مشکلات آموزش با جدیت پیگیر‌ی می‌کنند این تعامل و همکاری نقش موثری در کاهش چالش‌ها و آسیب‌ها داشته و دارد.

احمدی لاشکی گفت: در مجموع آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های عمومی و اختصاصی رشد قابل توجهی داشته و زحمات همکاری فرهنگی این استان پهناور قابل تقدیر است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر