تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

افتتاح طرح‌های ملی معاونت علمی ریاست جمهوری با دستور روحانی

بهره‌برداری از پنج طرح ملی دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری در سه استان کشور با ارزش سرمایه گذاری ۳۸۵ میلیارد تومان با فرمان رییس جمهوری و از طریق ویدئو کنفرانس آغاز شد.

کد خبر: ۹۸۰۳۲
۱۲:۴۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

معاونت ریاست جمهوری

دیدارنیوز - در هفتاد و ششمین برنامه پویش تدبیر و امید برای جهش تولید، بهره‌برداری از رصدخانه ملی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی کاشان، طرح توسعه قوای محرکه الکتریکی اتوبوس برقی شهری دانشگاه تهران، نمایشگاه دایمی محصولات دانش بنیان صادراتی ایران ساخت در نمایشگاه بین المللی تهران از جمله طرح‌های دانش بنیان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند که در استان های تهران، اصفهان و کرمانشاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی به صورت ویدئوکنفرانس انجام شد.

 خانه‌های خلاق در کاشان، اصفهان و تهران و کارخانه نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه از دیگر طرح‌های ملی هستند که امروز در جهت توسعه زیست بوم نوآوری کشور با فرمان رییس جمهوری افتتاح شد.

برای افتتاح و بهره برداری از این طرح‌ها ۳۸۵ میلیارد تومان اعتبار از سوی بخش خصوصی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر نهادهای دولتی وابسته سرمایه گذاری شده است. این طرح‌ها یک هزار و ۲۳۵ نفر اشتغالزایی دارد.
رصدخانه ملی ایران به همت دانشمندان و مهندسان ایرانی به اجرا درآمده است. تمام اجزا و تجهیزات تلسکوپ و گنبد این رصدخانه ساخت ایران است و با اجرای این طرح ایران جزو ۱۰ کشور سازنده تلسکوپ در جهان قرار می‌گیرد.

ساخت تلسکوپ رصدخانه ملی ایران در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه انجام شده است و با راه‌اندازی آن یک روند علمی نجوم در کشور شکل خواهد گرفت.

همچنین طرح توسعه قوای محرکه الکتریکی اتوبوس برقی شهری دانشگاه تهران از دیگر موارد افتتاح امروز بود. این اتوبوس در قالب پروژه ای با همکاری دانشگاه تهران و حمایت معاونت علمی در یک شرکت تولیدکننده اتوبوس متناسب با شرایط اقلیمی و جغرافیایی ایران طراحی شده است.

۷۰ درصد قوای محرکه الکتریکی داخلی‌سازی و بومی‌سازی شده و طراحی داخل است؛ موتورهای تراکشن الکتریکی، ژنراتور، گیربکس تک سرعته درایوهای کششی، باتری پک‌های هوشمند، سیستم توان کمکی و اینورترها، سیستم توزیع انرژی الکتریکی، سیستم‌های متعدد خنک‌کاری، همه ساخت داخل و بومی‌سازی شده‌ است.
برج فناوری کرمانشاه به عنوان نماد فناوری غرب کشور است توسط جهاد دانشگاهی کرمانشاه و با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری و ریاست جمهوری و استانداری کرمانشاه احداث شده است، علاوه بر تامین فضای لازم جهت استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور، فضای لازم برای حضور شرکت‌های ارائه دهنده خدمات تخصصی، دفاتر انتقال فناوری دانشگاه‌ها، نهادهای مالی و سرمایه گذاری، شتاب دهنده‌ها و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ نیز فراهم شده است.  
 سه خانه خلاق و نوآوری به نام های خانه خلاق بهزاد "ب" در تهران، خانه خلاق قزوینی‌ها در اصفهان و خانه خلاق گذر در کاشان با سرمایه گذاری ۱۹ میلیارد تومانی بخش خصوصی و ۸۵۰ میلیون تومان سرمایه گذاری بخش دولتی در قالب وام به بهره برداری رسیدند.

با راه اندازی این ۳ خانه خلاق و نوآوری در کشور در مجموع ۹ خانه خلاق و نوآوری در کشور راه اندازی شده و فعال هستند.


منبع: ایسنا
برچسب ها: روحانی
ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها