تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

اعتراض کاتالان‌ها به سفر پادشاه اسپانیا به بارسلونا

همزمان با اینکه تلاش‌های در سطح بالا برای کاهش تنش‌ها در کاتالونیا مجدد حرکت و جان تازه‌ای گرفته، طرفداران استقلال این منطقه نسبت به سفر پادشاه اسپانیا به بارسلونا اعتراض کردند.

کد خبر: ۹۸۰۳۰
۱۲:۲۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

اعتراض کاتالان‌ها به سفر پادشاه اسپانیا به بارسلونا

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، فیلیپ ششم، پادشاه اسپانیا در بارسلونا به سر می‌برد تا به افتتاح یک نمایشگاه بزرگ بین‌المللی گوشی همراه موسوم به "کنگره جهانی موبایل" که امروز (دوشنبه) آغاز می‌شود، کمک کند.

راهپیمایی‌های اعتراض به سفرهای پادشاه اسپانیا به کاتالونیا امری رایج و معمول هستند؛ پادشاهی که سمبل حکومت مادرید است و از جنبش‌های جدایی‌طلبی انتقاد کرده است.

اما به رغم این مواضع مقابله‌ای و سفت و سخت، تحولات اخیر این احتمال را مطرح کرده که مقامات ارشد احتمالا راهی برای یک سازش حدودی پیدا می‌کنند. تعداد افرادی که در راهپیمایی‌های اعتراضی روز یکشنبه شرکت داشتند بسیار کمتر از تعداد افرادی بود که در اعتراضات سال‌های اخیر شرکت می‌کردند.
پره آراگونس، رئیس دولت منطقه‌ای کاتالونیا که طرفدار استقلال این منطقه است، قرار است فردا (سه‌شنبه) با پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا در مادرید دیدار کند. از زمانی که آراگونس در اوایل سال جاری میلادی به عنوان رئیس دولت منطقه‌ای کاتالونیا انتخاب شد، این نخستین دیدار آنها محسوب می‌شود.

این مذاکرات دقیقا یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که دولت سانچز ۹ تن از جدایی‌طلبان کاتالونیا را که به خاطر تلاش‌هایشان در جدایی این منطقه از اسپانیا به زندان افتاده بودند، عفو کرد.
این عفوها به عنوان حسن نیت سانچز تلقی شده‌اند چرا که وی در تلاش است تا بن بستی را که دهه‌هاست اسپانیا را گرفتار خود کرده، حل کند.

جنبش جدایی‌طلبی کاتالونیا که از سوی ۷.۵ میلیون سکنه این منطقه مورد حمایت قرار دارد، خواستار ایجاد یک جمهوری برای این منطقه ثروتمند در شمال شرقی اسپانیاست.


منبع: ایسنا
برچسب ها: کاتالونیا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی