تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ارائه محصول جدید آهنی در بورس کالا

تالار محصولات صنعتی و معدنی، امروز یکشنبه ۶ تیر، میزبان یکی از اعضای خانواده محصولات آهنی در بورس کالاست؛ ۱۵ هزار تن کنسانتره بازیافتی سنگ آهن در روز جاری برای نخستین بار عرضه می‌شود.

کد خبر: ۹۷۸۸۰
۱۵:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۰

ارائه محصول جدید آهنی در بورس کالا

دیدارنیوز ـ امروز ۹۳ هزار و ۵۰۰ تن کنسانتره سنگ آهن، ۲۲۰ هزار تن گندله سنگ آهن، ۱۹ هزار تن سنگ اهن دانه بندی، ۸ هزار تن آهن اسفنجی، ۳۰ تن کنسانتره فلزات گرانبها، ۱۱ هزار تن سبد میلگرد ساده صنعتی، ۲۵۰ تن سولفورمولیبدن، ۷ هزار تن شمش آلومینیوم، ۵۵۰ تن شمش روی، ۲۰ کیلوگرم شمش طلا، ۵ هزار تن مس کاتد و ۱۱ هزار تن مس کم عیار نیز در تالار مذکور عرضه می‌شود.

براساس این گزارش، ۳۴ هزار و ۵۶۵ تن مواد پلیمری، لوب کات، وکیوم باتوم، اسلاک واکس و مواد شیمیایی در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی عرضه می‌شود.

تالار صادراتی بورس کالای ایران عرضه ۳۲ هزار و ۳۷۰ تن قیر، گوگرد و عایق رطوبتی را تجربه می‌کند.

بازار فرعی بورس کالای ایران میزبان عرضه ۲ هزار و ۳۴۵ تن پشم شیشه، تایرخودرو، تیشو، دوده صنعتی، روغن کارکرده لوکوموتیو، کربوکسی متیل سلولز و منو کلرو استیک اسید است (خبرگزاری صداو سیما).

همچنین شرکت فرابورس ایران از آغاز بازارگردانی صندوق سرمایه‌گذاری سهام زرین کوروش با نماد معاملاتی «زرین» از امروز (یکشنبه، ششم تیر) در این بازار خبر داد.

بازارگردانی شرکت آذریت با نماد معاملاتی «ساذری» و شرکت محصولات کاغذی لطیف با نماد معاملاتی «لطیف» نیز در روز‌های اخیر به روش مبتنی بر حراج در فرابورس ایران آغاز شده است.

در حالی از ۱۰ مهر پارسال، تمامی شرکت‌های بورسی و تا ۱۵ مهر شرکت‌های حاضر در فرابورس ملزم به معرفی بازارگردان شدند که به گفته مدیر نظارت بر ناشران بورس، همه ناشران پذیرفته شده در بورس موظفند برای انعقاد قرارداد بازارگردانی و معرفی بازارگردان به بورس اوراق بهادار تهران یا فرابورس ایران اقدام کنند.

بر این اساس در صورت اجرا نکردن این ابلاغیه، ناشران، متخلف محسوب و جرایم برای آنان در نظر گرفته می‌شود که این جرایم و ضمانت اجرایی شامل تذکر، اخطار، محدودیت موقت یا دائم در دسترسی به سامانه معاملات، تعلیق یا لغو مجوز‌های صادره توسط سازمان، محرومیت دریافت خدمات از ارکان بازار سرمایه برای مدت معین، جریمه نقدی، محرومیت از تصدی در هیئت مدیره اشخاص تحت نظارت، سلب صلاحیت و لغو پذیرش می‌شود (تسنیم).

برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد