تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تاج و تخت دایی را پس بگیر!

«شاید جالب باشد بدانید وقتی دایی همسن حالای آزمون بود، فقط ۷ گل ملی داشت. او ۱۰۲ گل بعدی را زمانی زد که بیش از ۲۶ سال داشت پس هیچ چیز غیر ممکن نیست. قابل توجه سردار عزیز!»

کد خبر: ۹۷۸۷۹
۱۴:۵۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۰

تاج و تخت دایی را پس بگیر

دیدارنیوز ـ «این روز‌ها رسیدن کریستیانو رونالدو به رکورد علی دایی در صدر جدول برترین گلزنان فوتبال ملی جهان، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ستاره پرتغالی در صدوهفتادوهشتمین مسابقه ملی‌اش برابر فرانسه، سرانجام موفق شد صدونهمین گل خود را به‌ثمر برساند. این در حالی است که علی دایی تنها در ۱۴۹ بازی ملی به این عدد رسید. به این ترتیب میانگین گلزنی رونالدو در مسابقات ملی «۰.۶۱» است، در حالی که علی دایی به طور متوسط در هر بازی ملی «۰.۷۳» گل به ثمر رسانده و وضع بهتری نسبت به کریس دارد. در هر صورت، اما رونالدو این قله را فتح کرد. در جدول برترین گلزنان ملی، علی مبخوت اماراتی با ۷۶ گل در حال پیشروی است. او ۳۰ سال دارد و باید دید تا کجا می‌تواند جلو برود. در حال حاضر، اما اصلی‌ترین امید فوتبال ایران برای بازپس‌گیری تاج و تخت دایی، سردار آزمون است.

سردار از سال ۲۰۱۴ پیراهن تیم ملی را به تن کرده و در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ شروع به درخشش کرد. امروز سردار آزمون ۲۶ ساله طی ۵۵ بازی ۳۷ گل به ثمر رسانده است. این یعنی معدل گلزنی او در هر مسابقه «۰.۶۷» است؛ بنابراین او حتی عملکرد بهتری نسبت به رونالدو داشته است، اما فاصله تقریبا ۷۰ گله به این سادگی‌ها قابل جبران نیست و نیاز به سال‌ها تداوم و درخشش دارد. از شانس بد آزمون، این اواخر شیوع ویروس کرونا باعث شد شاهد برگزاری مسابقات انگشت‌شمار برای تیم ملی باشیم؛ به طوری که تیم ملی در سال ۹۸ شش بازی و در سال ۹۹ فقط دو بازی برگزار کرد. در هر صورت اگر آزمون سودای تکرار شاهکار دایی را در سر داشته باشد و بخواهد با همین شیب، یعنی معدل ۶۷ صدم گل در هر بازی جلو برود، نیاز به ۱۶۲ بازی ملی خواهد داشت؛ یعنی ۱۰۷ بازی ملی بیش از آن چه تا اینجا انجام داده. البته که کار بسیار سخت و در حد غیر ممکن است، اما شاید با تداوم و حفظ کیفیت امکان‌پذیر شود. به علاوه امیدواریم ضریب گلزنی‌های آزمون هم افزایش پیدا کند. شاید جالب باشد بدانید وقتی دایی همسن حالای آزمون بود، فقط ۷ گل ملی داشت. او ۱۰۲ گل بعدی را زمانی زد که بیش از ۲۶ سال داشت پس هیچ چیز غیر ممکن نیست. قابل توجه سردار عزیز!»

منبع: ایسنا
برچسب ها: سردار آزمون
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها