تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
رئیس پلیس امنیت اقتصادی اعلام کرد

کشف کالا‌های ممنوعه و دستگیری بیش از یک هزار متهم

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از اجرای سومین مرحله طــرح سراسری مبــارزه بــا قـاچـاق کـالا و ارز و کشف بیش از یک هزار میلیارد و ۹۵۶ میلیون ریال کالای ممنوعه در سه ماهه اول سـال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در این راستا بیش از یک هزار متهم دستگیر و ۶۰۳ دستگاه خودرو توقیف شد.

کد خبر: ۹۷۸۵۳
۱۳:۱۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۰

کشف کالا‌های ممنوعه

دیدارنیوز ـ به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در اجرای بـرنـامـه عملیاتی پلیس مبـارزه با قاچاق کالا و ارز، سومین مرحله طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا (سه ماهه اول سال ۱۴۰۰) با اولویت مقابله با ورود کالا‌های ممنوعه به کشور به عنـوان یکی از راهبـرد‌های عملیـاتـی به منظور شناسایی و انهدام شبکه‌های قاچاق سازمان یافته و ناامن کردن مبادی ورودی و خروجی، محل دپو و توزیع کالای قاچاق و ممنوعه، تشدیـد بـرخـورد بـا این پـدیـده شــوم در سراسر کشور با استفـاده از تمـامـی امکانات و ظرفیت رده‌های انتظامی و مرزبانی اجرا شد.

وی افزود: در این مرحله از طرح انواع کالای ممنوعه، از قبیل تجهیزات دریافت از ماهواره، سیگار، استخراج گر رمز ارز دیجیتال، فرآورده‌های نفتی، لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، دارو، خودرو و موتورسیکلت خارجی، چای، برنج، کیف و کفش، لوازم یدکی خودرو و مواد خوراکی کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: کارشناسان ارزش کشفیات قاچاق مذکور را بیش از یک هزار و ۹۵۶ میلیون ریال برآورد کردند و همچنین در این رابطه یک هزار و ۱۸۳ متهم دستگیر و ۶۰۳ دستگاه خودرو از قاچاقچیان توقیف شد.

سردار مقیمی عنوان کرد: متهمان دستگیر شده به همراه پرونده‌های متشکله برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی و کالا‌های مکشوفه به سازمان اموال تملیکی تحویل شدند.

وی با تاکید بر لزوم منویات فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و رونق تولید داخل اشاره کرد و یادآور شد: پیش بینی فساد اقتصادی، پیشگیری از اخلال در نظام مالی و نظارت بر فضای اقتصادی کشور و در نهایت ایجاد امنیت در حوزه اقتصادی از وظایف اصلی پلیس امنیت اقتصادی است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه با تمام توان و جدیت همواره با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله می‌کنیم از هموطنان خواست که در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت‌های غیرقانونی در این زمینه، مراتب را از طریق فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: پلیس ناجا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها