تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آب بهای استخر‌های خانگی تهران بیشتر محاسبه می‌شود/ اخذ تعرفه بیشتر از مشترکان پر مصرف

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: افرادی هستند که برای پر کردن آب استخر از آب شرب استفاده می‌کنند که در اصطلاح به آنان مشترکان پر مصرف گفته می‌شود.

کد خبر: ۹۷۷۲۷
۱۴:۳۲ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

آب بهای استخر‌های خانگی

دیدارنیوز ـ محمدرضا بختیاری در خصوص عوارضی که برای استخر‌های شخصی تصویب شده و از سوی دیوان عدالت به خاطر شکایت برخی افراد لغو شده است، گفت: در تهران ۱۰ هزار حلقه چاه آب وجود دارد که عمدتا این چاه‌ها در مناطق شمالی تهران قرار دارند و آبی که برای استخر‌های شمال تهران هم استفاده می‌شود عمدتا از آب این چاه‌ها است.

او ادامه داد: در حال حاضر آپارتمان‌های بزرگی که در شمال شهر تهران ساخته می‌شوند در طبقات منفی خود استخر‌های بزرگی دارند که عمده آن‌ها با آب شرب پر می‌شوند؛ به همین منظور با توجه به محدودیت منابع آبی که در کشور وجود دارد، باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه کرد: مشترکانی هستند که برای پر کردن آب استخر خود از آب شرب استفاده می‌کنند که در اصطلاح به این مشترکان پر مصرف گفته می‌شود.

بختیاری با اشاره به این نکته که متاسفانه برخی از شهروندان از مشقت تامین آب اطلاعاتی ندارند و بی‌رویه آب شرب را مصرف می‌کنند، گفت: راه حل این مشکل، فرهنگ‌سازی و واقعی کردن بهای هر متر مکعب آب است، زیرا در حال حاضر مردم تنها ۲۵ درصد بهای تمام شده آب را می‌پردازند.

او گفت: متاسفانه تانکر‌هایی در شهر تهران دیده شده‌اند که از آب شرب برای پر کردن استخر خانه‌ها استفاده می‌کنند که قطعا با آن‌ها برخورد قانونی و قضایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران بیان کرد:، ولی عمده آب استخر‌های تهران از چاه‌های زیرزمینی پر می‌شوند و امسال سال ویژه‌ای برای کشور از لحاظ بارندگی است، چرا که امسال میزان بارندگی به طور جدی کم بود.

این مقام مسئول اظهار کرد: متاسفانه شرایط اقلیمی کشور متفاوت شده به طوری که یک سال‌تر سالی و سال دیگر خشکسالی را تجربه می‌کنیم، در حال حاضر استان تهران ۲۵ درصد آب شرب کل کشور را مصرف می‌کند، خواهش ما از مشترکان این است که در مصرف آب به خصوص در ایام تابستان صرفه جویی کنند.

بختیاریتصریح کرد: در واقع ۹۰ درصد آب استخر‌های شمال تهران از آب چاه پر می‌شوند و به طور کلی از لحاظ قوانین و مقررات علاوه بر ۷ درصد آب بها، ۱۶ درصد هم تعرفه اضافه‌ای است که اخذ می‌شود و قانون مجلس و غیر قابل حذف است.

برچسب ها: مصرف آب
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها