تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سفیر افغانستان در مسکو: طالبان دروغ می‌گوید

سفیر افغانستان در روسیه گفت: طالبان در گفتگوهای صلح قطر دروغ می‌گویند، چون آنها واقعا آماده مذاکرات صلح نیستند و فرصتی را که به آنها در قطر دادیم، از دست داده‌اند.

کد خبر: ۹۷۶۷۸
۱۲:۰۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

سفیر افغانستان در مسکو: طالبان دروغ می‌گوید

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سید طیب جواد، سفیر افغانستان در روسیه گفت: هیچ شکی نیست که طالبان دروغ می‌گوید. آنها نمی‌توانند به یک توافق بر اساس دستور کار یکساله برسند. آنها به استانبول دعوت شدند اول گفتند که می‌آیند اما بعدش نیامدند.

وی ادامه داد:‌ می‌بینید که طالبان پیشنهادهایی از سوی جامعه بین‌الملل به ویژه دوستانشان در مسکو یا در دوحه را نپذیرفتند. در مسکو، طالبان آماده گفتگو با افغان‌ها نبود آنها فقط در نشست‌های عمومی شرکت داشتند.
این دیپلمات افغان در ادامه افزود: هم دولت مرکزی و هم اپوزیسیون افغانستان آماده گفتگو با هر روش و دستورکاری که طالبان پشنهاد بدهد، هستند چون همه از موضع این گروه شبه نظامی خسته شده‌اند. ما آماده گفتگو هستیم اما گفتگو نمی‌کنیم.

این مقام افغان همچنین گفت، این گروه شبه نظامی آماده ایجاد صلح نیست. سیاست طالبان گفتگو درباره صلح است نه گفتگو برای احیای صلح: "دوحه یک فرصت ویژه بود که آنها از دستش دادند."

هیات‌هایی از مقام‌های کابل و طالبان از سپتامبر گذشته میلادی گفتگوهایی در دوحه، قطر برگزار کرده‌اند.


برچسب ها: افغانستان طالبان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها