تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

همدردی هنرمندان با اهالی رسانه

جمعی از هنرمندان با انتشار مطالب جداگانه ای در فضای مجازی، با ابراز تاسف برای درگذشت ناگهانی دو خبرنگار جوان ایسنا و ایرنا در حادثه واژگونی اتوبوس در ارومیه، با اهالی رسانه همدردی کردند.

کد خبر: ۹۷۴۸۹
۰۹:۵۱ - ۰۳ تير ۱۴۰۰

همدردی هنرمندان با اهالی رسانه

دیدارنیوز - عصر چهارشنبه (دوم تیر ماه) در حادثه واژگونی اتوبوس حامل تعدادی از خبرنگارانی که برای تهیه گزارش از دریاچه ارومیه عزیمت کرده بودند، دست‌کم ۲۱ نفر مصدوم شدند و «مهشاد کریمی» خبرنگار حوزه محیط زیست ایسنا و «ریحانه یاسینی» خبرنگار ایرنا در این حادثه جان باختند.

در پی این اتفاق تلخ، جمعی از هنرمندان با انتشار مطالبی در فضای مجازی، عکس هایی از خبرنگاران ایسنا و ایرنا را منتشر کردند و با بهره گیری از هشتگ های «خبرنگار»، «حادثه تلخ»، «محیط زیست» و «واژگونی اتوبوس»، همدردی خود را با خانواده های این عزیزان و همچنین جامعه رسانه ای نشان دادند.

حسن فتحی: خبر تلخ و دردناک بود

حسن فتحی، کارگردان سریال هایی چون شهرزاد، مدار صفر درجه و میوه ممنوعه، با بیان تسلیت به جامعه خبرنگاران و دوستداران محیط زیست، با انتشار عکس هایی از خبرنگار حوزه محیط زیست ایسنا و ایرنا نوشته است: «تسلیت به خانواده های داغدار ریحانه یاسینی و مهشاد کریمی خبرنگاران محیط زیست، که در حادثه واژگونی اتوبوس در نقده ، جان عزیزشان را از دست دادند.»

رضا کیانیان: به همین سادگی!!!!

اما رضا کیانیان، بازیگر در مطلبی با انتشار عکس هایی از مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی و همچنین با اشاره به توییت خبرنگار ایرنا درباره مرگ، به انتقاد از جاده های ناامن که در این سالها جان نخبگان، اندیشمندان و شهروندان کشورمان را گرفته، پرداخته است.
این هنرمند همچنین نوشته است: «تسلیت... تسلیت به جامعه خبرنگاران تسلیت به دوستداران محیط زیست. تسلیت به خانواده های داغدار........................................................ ۲ فوتی و ۲۱ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران در نقده. مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی مصدومین تیم خبرنگاران حوزه محیط زیست هستند که از طرف سازمان محیط زیست برای تهیه گزارش اعزام شده بودند.»

 
کیانیان همچنین با اشاره به خبری از ایسنا درباره این خادثه تلخ آورده است: «رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفت وگو با ایسنا، علت واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران در نقده را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه اعلام کرد.

به همین سادگی!!!!
جاده های نا امن، اتوبوس های فرسوده چی؟؟؟؟
چند بار تا به حال نخبگان ما به همین سادگی به کام مرگ رفته اند؟»


فرزاد حسنی و یادی از همکاری با ریحانه یاسینی

فرزاد حسنی، مجری هم با انتشار عکس هایی مشترک با ریحانه یاسینی، خبرنگار محیط زیست ایرنا، در توضیح آن آورده است: «بانو "ریحانه یاسینی" با تو "اکسیر"، اکسیر شد؛ قلم شیرینت و قلب مهربانت.»
او همچنین در مطلبی دیگر آورده است: ریحانه یاسینی یکی از مهمترین و عزیزترین همکارانم بود. از بغض خفقان گرفته ام.»

احسان علیخانی هشتگ خبرنگار، هشتگ واژگونی اتوبوس

احسان علیخانی هم با استفاده از هشتگ های خبرنگار، واژگونی اتوبوس و حادثه تلخ، نوشته است: «اتفاق دردناکی برای جامعه خبرنگاران رخ داده و متاسفانه عزیزانی را از دست دادیم و تعدادی مصدوم شدن، برای آرامش خانواده ها دعا کنیم.»


هادی حیدری: تلخی بی پایان

هادی حیدری ـ کارتونیست ـ هم با انتشار عکس هایی از دو خبرنگار جوان از دست رفته در حادثه واژگونی اتوبوس، عنوان «تلخی بی پایان» را برای مطلب خود در فضای مجازی انتخاب کرده است.
او با اعلام این خبر، در پایان به خانواده های داغدار این عزیزان و همچنین جامعه رسانه ای کشور تسلیت گفته است.

درمیشیان و یادآوری یک توئیت

رضا درمیشان ـ کارگردان ـ بازنشر توئیتی از ریحانه یاسینی، خبرنگار محیط زیست ایرنا را برای واکنش نشان داد به اتفاق تلخ انتخاب کرده است.
یاسینی در توئیت خود آورده است: «ما همه مون می میریم، مسئولان تنها کار عملی شون اعلام کردن خبر ماست.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها