تیتر امروز

گفت‌وگوهای ایران و آمریکا/ تصویری از سایت‌های ترمیم‌شده موشکی ایران/ مذاکرات ادامه دارد!
پوشش زنده؛ تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

گفت‌وگوهای ایران و آمریکا/ تصویری از سایت‌های ترمیم‌شده موشکی ایران/ مذاکرات ادامه دارد!

در سایه تشدید تنش‌های اخیر میان تهران و واشنگتن و شایعات زیادی که درباره لغو مذاکرات مسقط مطرح شده بود، در نهایت امروز (جمعه) در عمان مقامات سیاسی ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم گفت‌وگوها را...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...

جن ساکی: توقیف دامنه‌های وبسایت‌های مرتبط با ایران، ارتباطی به مذاکرات وین ندارد

سخنگوی کاخ سفید، تاکید کرد که بین دو موضوع توقیف دامنه‌های وبسایت‌های خبری مرتبط با ایران و گفت‌وگوهای وین، ارتباطی وجود ندارد.

کد خبر: ۹۷۴۷۱
۰۹:۰۳ - ۰۳ تير ۱۴۰۰

جن ساکی: توقیف دامنه‌های وبسایت‌های مرتبط با ایران، ارتباطی به مذاکرات وین ندارد

دیدارنیوز - به نقل از وی او ای، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در توییتی نوشت: به تازگی دور ششم مذاکرات پایان یافته و همه تیم‌های مذاکره کننده در پایتخت کشورهای خود در حال مشورت در این زمینه هستند. ما ادامه مذاکرات را پیشرفت در مسیر دستیابی به راه حل دیپلماتیک می دانیم. ما امیدواریم که طرف‌های دیگر مذاکرات نیز همین گونه به مساله نگاه کنند. بار دیگر می‌گویم که این اقدام توسط وزارت دادگستری صورت گرفت و نه به شکل هماهنگ با دیگر جنبه های مذاکراتمان.

به گزارش ایسنا، وزارت دادگستری آمریکا شامگاه سه شنبه با اشاره به تحریم هایی که مانع سازمانها از ارائه خدمات به ایران می شوند، اعلام کرد که بیش از ۳۰ وب‌سایت مورد استفاده رسانه های دولتی ایران را مسدود کرده است. 
این وزارتخانه آمریکایی در یک بیانیه گفت که اقدام مربوطه شامل ۳۳ وب سایت مورد استفاده اتحادیه رادیو و تلویزیون ایران (IRTVU) و سه وب سایت دیگر مورد استفاده کتائب حزب الله به خاطر تخطی از تحریم‌های آمریکا می شود.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین در بیانیه‌اش آورده است که در اکتبر گذشته، اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا(OFAC) اتحادیه رادیو و تلویزیون ایران را به خاطر اداره شدن توسط حکومت ایران در لیست سیاه قرار داده بود، بنابراین برای فعالیت در آمریکا به مجوز OFAC احتیاج داشتند.

سخنگوی نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل در واکنش به توقیف دامنه برخی وب‌سایت‌های ایرانی توسط آمریکا، آن را تلاش برای محدودسازی آزادی بیان تلقی کرد.

شاهرخ ناظمی، سخنگوی هیئت نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل درباره توقیف دامنه برخی از وب سایت ها از سوی وزرات دادگستری آمریکا گفت که این کشور سعی دارد مانع آزادی بیان شود. 

ناظمی ادامه داد: با رد کردن این اقدام غیرقانونی و زورگویانه که تلاشی است برای محدودسازی آزادی بیان، این مسئله از مجاری قانونی پیگیری خواهد شد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
پرطرفدارترین ها