تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

جلوگیری از تبعات خشکسالی با صادرات ۵۰۰ هزار رأس از دام عشایر

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایران گفت: ما صادرات یک میلیون رأس دام مازاد را به وزارتخانه پیشنهاد کردیم که با ۵۰۰ هزار رأس آن موافقت شده است.

کد خبر: ۹۷۴۲۶
۱۵:۲۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

جلوگیری از تبعات خشکسالی

دیدارنیوز ـ فضل خرّم اظهار کرد: عشایر با ۲۴۶ هزار خانوار و ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار رأس حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد گوشت قرمز کشور را تأمین می‌کند.

وی با بیان اینکه عشایر نیاز گوشت حدود ۱۶ نفر ایرانی را تأمین می‌کند، افزود: عشایر با وجود خدمات گسترده‌ای که به کشور ارائه می‌دهد، اما کمترین توقع و کمترین خدمات را از جامعه دریافت می‌کند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایران، کاهش یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن از علوفه مرتعی عشایر اثر سنگینی را نگران کننده خواند و گفت: این میزان کاهش علوفه اثر سنگینی بر زندگی جامعه عشایر گذاشته به طوری که نمی‌توانند در بازه زمانی مناسب دام را به بازار عرضه کنند.

خرّم افزود: کاهش علوفه باعث شده که دام زودتر از موعد اصلی خود به بازار عرضه شود که این باعث کاهش قیمت دام زنده در بازار و زیان خود جامعه عشایری می‌شود و از طرف دیگر، به دلیل کمبود دام، ذخایر ژنتیکی و دام‌های مولد نیز از بین می‌روند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار تن نهاده در اختیار جامعه عشایری قرار داده شد، گفت: تصمیم دوم هم این بود که یک میلیون رأس دام از جامعه عشایری خریداری شود که البته شیوه خرید شیوه مناسبی نیست و از این رو با دولت مطرح کردیم که به جای دید اقتصادی با رویکرد مدیریت بحران ورود کند.

وی یادآور شد: ما صادرات یک میلیون رأس دام مازاد را به وزارتخانه پیشنهاد کردیم که با ۵۰۰ هزار رأس آن موافقت شده و قرار بر این است که به ازای آن نهاده دامی وارد کنیم و در اختیار عشایر قرار دهیم تا ضمن کاهش قیمت هزینه تولید، یک امنیت روانی خوبی هم در جامعه عشایری ایجاد شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایران با تذکر این نکته صادرات ۵۰۰ هزار رأس دام تأثیری بر قیمت‌ها در بازار نخواهد گذاشت، گفت: این اقدامات تا حدودی می‌تواند از تبعات و پیامد‌های ناشی از خشکسالی در مناطق عشایری جلوگیری کند.

خرّم با اشاره به ورود ارتش به این بخش افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های حمل و نقل، ارتش تعهد کرده که تعدادی کامیون حمل کالا و نهاده و تانکر‌های آب رسانی و ذخیره آب را در اختیار ما قرار دهد.

منبع: مهر
برچسب ها: عشایر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور