تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

گرانی جدید مرغ!

معاون فنی گمرک اعلام کرد که چند ده هزار تن نهاده‎دامی در گمرکات شمال کشور در آستانه فساد هستند! که به قوانین مخل دوران همتی باز می‌گردد.

کد خبر: ۹۷۳۴۲
۱۲:۰۶ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

گرانی جدید مرغ!

دیدارنیوز ـ اصرار به تعیین منشا ارز برای کشوری که در معرض شدیدترین تحریم‌های تاریخ قرار دارد توسط همتی و ادامه آن در دوران پساهمتی در حال رقم زدن موج جدید کمبود نهاده دامی و به دنبال گران شدن مضاعف قیمت مرغ و لبنیات در کشور است. این قانون از قوانین تصریح شده به وسیله FATF است که در عمل در حال اجرا در کشور است، اگرچه تمام لوایح ان تصویب نشده است.

معاون فنی گمرک می‌گوید که در این خصوص ارائه مجوز ورود و مجوز قرنطینه نباتی و تایید منشا ارز ضروری است و اگر این مدارک دریافت نشود، گمرک باید نسبت به متروکه کردن کالا اقدام کند. بدون مجوز لازم یک کیلو از این کالا را ترخیص نمی‎کنیم.

یا باید این‎ها به مصرف ثانویه برسند یا مطابق تصمیم مراجع قانونی اقدامات لازم برای از بین بردن کالا‌ها اتفاق بیفتد. واردکننده این کالا‌ها دولتی و غیردولتی هستند.

یعنی شرکت‌های دولتی هم به دلیل عدم مشخص بودن منشا ارز! اجازه ترخیص نهاده‌های وارداتی را ندارند و دولت ترجیح می‌دهد آن‌ها را از بین ببرد، اما ترجیح داده می‌شود بسیاری از کالا‌های قاچاق لوکس در مزایده‌های مختلف به بازار تزریق شوند.

منبع: تحریریه
برچسب ها: گرانی قیمت مرغ
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت