تیتر امروز

هشدار حزب الله به اسرائیل درباره ایران/ ماشین کشتار نتانیاهو همچنان قربانی می‌گیرد
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق (بروزرسانی می‌شود)

هشدار حزب الله به اسرائیل درباره ایران/ ماشین کشتار نتانیاهو همچنان قربانی می‌گیرد

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.
محدودیت اجباری کرونایی و ...

بدترین خطای بهداشتی ۱۰۰ سال اخیر

پژوهش‌های گوناگون در کشور‌های پیشرفته نشان می‌دهند توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی بیشتر از یک سال مردم جهان را سرکار گذاشته است، زیرا محدودیت‌ها اجتماعی و کرونایی نه تنها تاثیری در جلوگیری از گسترش ویروس کرونا نداشت بلکه بزرگترین خطای بهداشتی و پزشکی قرار بوده است که درآینده عواقب زیانبار آن بیشتر مشخص می‌شود.

کد خبر: ۹۷۲۹۵
۱۰:۲۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

بدترین خطای بهداشتی ۱۰۰ سال اخیر

دیدارنیوز ـ تارنمای «Humans Are Free» نوشت یک مطالعه گسترده جدید توسط دانشمندان آلمانی در دانشگاه مونیخ نشان داده است که محدودیت‌ها هیچ تاثیری در کاهش میزان عفونت ویروس کرونا ندارد.

متخصصان تحلیل‌های آماری در دانشگاه مونیخ هیچ ارتباط مستقیمی بین ایجاد محدودیت‌های آلمان و کاهش نرخ مبتلایان به کووید ۱۹ در این کشور پیدا نکردند.

این مطالعه نشان داد که در هر سه زمان قبل از اینکه آلمان محدودیت‌های خود را در نوامبر، دسامبر و آوریل اعمال کند، نرخ ابتلا به ویروس کرونا در حال کاهش است.

نرخ R، عددی است که نشان می‌دهد افراد آلوده به چند نفر دیگر ویروس را منتقل می‌کند. این نرخ قبل از اینکه محدودیت‌ها اعمال شود، زیر یک بود.

همانطور که سال گذشته نیز به آن اشاره می‌شد، مطالعه منتشر شده از داخل وزارت کشور آلمان نشان داد که ایجاد محدودیت‌ها در این کشور می‌تواند منجر به کشته شدن افراد بیشتری نسبت به فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا می‌شود چرا که بسیاری از افراد قربانی سایر بیماری‌های جدی می‌شوند که به دلیل اجرای این محدودیت‌ها نمی‌توانند تحت درمان قرار بگیرند.

البته این تنها مطالعه‌ای نیست که نتیجه گرفته محدودیت‌ها کاملا بی فایده و بی تاثیر است.

مطالعه مشابه صورت که در ماه ژانویه ۲۰۲۱ توسط محققان استنفورد به چاپ رسید نیز نشان داد که محدودیت‌های اجباری نسبت به اقدامات داوطلبانه مانند رعایت فاصله اجتماعی مزایای بیشتری برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید ۱۹ ندارد.

«جی باتاچاریا» استاد دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد در ماه مارس به هفته نامه «نیوزویک» گفت که محدودیت‌های اجباری برای مقابله با گسترش ویروس کووید ۱۹ بدترین اشتباه بهداشت عمومی در ۱۰۰ سال گذشته است.

در اوایل سال جاری، اعضایی از دانشگاه‌های «دوک»، «هاروارد» و «جان هاپکینز» به این نتیجه رسیدند که طی دو دهه آینده ممکن است در نتیجه این محدودیت‌های اجباری حدود یک میلیون مرگ و میر بیشتر شود.

تحقیقات دیگری هم نتیجه گرفته است که این محدودیت‌های محافظه کارانه به جای اینکه جان مردم را نجات دهد، حداقل هفت برابر بیشتر از عمر انسان می‌کاهد.

منبع: تحریریه
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی