تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

سن بازنشستگی در ایران به ۵۲ سال رسید

عضو هیئت‌مدیره سازمان تامین اجتماعی گفت: در دنیا وقتی سن امید به زندگی افزایش می‌یابد، سن بازنشستگی هم بالا می‌رود، اما ما در ایران خلاف جهت حرکت کرده‌ایم و سن بازنشستگی کاهش یافته و به ۵۲ سال رسیده است.

کد خبر: ۹۷۲۳۶
۱۵:۵۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

سن بازنشستگی در ایران

دیدارنیوز ـ محمدعلی همتی عضو هیئت‌مدیره سازمان تامین اجتماعی امروز در سلسله نشست‌های رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع «متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران، از رویا تا واقعیت» برگزار شد با اشاره به فضایی که در سازمان تامین اجتماعی در این مدت برای پیگیری متناسب‌سازی شکل گرفته است، گفت: بیشترین استفاده و بهره را از شرکای اجتماعی بردیم و این کار با کمترین مشکل و در حجم وسیعی انجام شد و ماهانه ۱۷ هزار میلیارد تومان بابت مستمری می‌پردازیم.

وی افزود: مشارکت و همفکری شرکای اجتماعی و خرد جمعی که شکل گرفت بسیار مهم و مبارک بود و باید سر منشا اقدامات دیگر باشد.

اهمیت پایدارسازی منابع متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران

عضو هیئت‌مدیره سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه پایدارسازی منابع متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران تامین اجتماعی یکی از مباحث مهم ما در سال‌های آتی خواهد بود، اظهار کرد: راه‌حل‌های مختلفی برای این امر مطرح شده است که اصلاحات پارامتریک از جمله آنهاست. در دنیا وقتی سن امید به زندگی افزایش می‌یابد، سن بازنشستگی هم بالا می‌رود، اما ما در ایران خلاف جهت حرکت کرده‌ایم و سن بازنشستگی کاهش یافته و به ۵۲ سال رسیده است.

همتی تاکید کرد: ما اعانه‌بگیر دولت نیستیم، اما مطالباتمان را باید بگیریم. اگر مطالبات جاری را وصول کنیم، این مسیر را به سمت درستی پیش می‌بریم.

موانع موجود پیش روی عدم ارتقای معیشت

علی دهقان‌کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران نیز در این نشست با بیان اینکه معیشت دغدغه همگان است، گفت: بحث ارتقای معیشت در سازمان تامین اجتماعی از یک سال و نیم گذشته پیگیری و با متناسب‌سازی حقوق در دو مرحله تا حدودی محقق شده است.

وی افزود: عدم اجرای قوانین یکی از موانع موجود پیش روی عدم ارتقای معیشت و حل مشکلات در این حوزه است که از جمله آن‌ها می‌توان به عدم اجرای صحیح ماده ۴۱ قانون کار در چند دهه گذشته اشاره کرد.

دولت بدهی‌های سنگینی به تامین اجتماعی دارد

دهقان‌کیا همچنین با اشاره به ۲۶ قانون مترتب بر تامین اجتماعی از سوی ادوار گذشته مجلس که بار مالی ۴۲۰۰ میلیارد تومانی در هر ماه به دوش تامین اجتماعی گذاشته است توضیح داد: تعهد جاری دولت به تامین اجتماعی ماهانه ۴۲۰۰ میلیارد تومان است که دولت آن را نمی‌پردازد. دولت بدهی‌های سنگینی به تامین اجتماعی دارد. تامین اجتماعی ظرف سال گذشته و امسال توانست بخشی از دیون را دریافت کند. این در حالی است که اگر قوانین به درستی اجرا شود، مشکلات تامین اجتماعی حل خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بازنشستگی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان