تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
رییس سازمان هواپیمایی خبر داد

احتمال بالای لغو پرواز‌های روسیه با دستور ستاد ملی مقابله با کرونا

درپی گسترش شیوع ویروس کرونا در روسیه و درخواست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای توقف پرواز‌های ایرلاین‌های ایرانی به این کشور، رییس سازمان هواپیمایی کشوری از احتمال بالای لغو پرواز‌های مسافری در این مسیر خبر داد.

کد خبر: ۹۶۹۴۰
۱۱:۱۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان هواپیمایی احتمال بالای لغو پرواز‌های روسیه

دیدارنیوز ـ بر اساس گزارش‌های منتشر شده وضعیت شیوع ویروس کرونا در روسیه رو به وخامت گذاشته است و نگرانی برای مردم در راستای شیوع ویروس کرونا به وجود آورده است.

در همین راستا سعید نمکی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- در نامه‌ای به سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، بر ضرورت طرح موضوع و اخذ تصمیمات فوری در مورد توقف پرواز‌ها به مقصد مسکو و بالعکس در جلسه کمیته امنیتی-اجتماعی ستاد ملی کرونا، تاکید کرد.

در ادامه این مکاتبه آمده است: «باتوجه به گزارشات واصله از کشور روسیه در خصوص شیوع بیماری COVID-۱۹ ضروری است، موضوع توقف پرواز‌ها به مقصد مسکو و بالعکس سریعا در جلسه کمیته امنیتی-اجتماعی ستاد ملی کرونا مطرح و تصمیمات فوری اتخاذ گردد.»

تورج دهقان زنگنه –رییس سازمان هواپیمایی کشوری- در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: پرواز‌های روسیه به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو خواهد شد و مسلما مانند همیشه تابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

وی افزود: البته هنوز این اتفاق نیافتاده است چرا تا کنون نامه‌ای در این باره و برای لغو این پرواز‌ها به سازمان هواپیمایی کشوری نرسیده است، اما در حال لغو این پرواز‌ها هستیم و به محض صدور دستور از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا این پرواز را لغو خواهیم کرد.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف مسافران ایرانی در روسیه با اجرای این ممنوعیت چیست؟ گفت: مسلما مسافران ایرانی در کشور دیگری رها نخواهیم کرد و برای تعیین تکلیف هموطنانمان نیز برنامه‌ریزی می‌کنیم، اما سلامت مردم در اولویت قرار دارد.

 در سال جاری و پس از هند و پاکستان این سومین کشوری است که پرواز‌های آن به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا لغو می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد