تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

عراقچی: در موقعیتی هستیم که تقریبا تمامی اسناد توافق آماده است

رییس تیم ایران در مذاکرات وین گفت: فکر می کنم زمان برای تصمیم گیری طرف‌های مقابل ما فرا رسیده است و برخی از مهم‌ترین مسائل اصلی حل شده است.

کد خبر: ۹۶۸۳۹
۱۳:۳۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

عراقچی اسناد توافق

دیدارنیوز - سید عباس عراقچی ظهر روز یکشنبه پیش از برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام اظهار کرد: امروز آخرین روز از دور ششم مذاکرات وین است، ما روز‌های بسیار فشرده و کار بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم. الان در موقعیتی هستیم که فکر می‌کنم تمامی اسناد توافق تقریبا آماده است. برخی از مسائل اصلی مورد اختلاف که باقی مانده بود، حل شده است، برخی از این مسائل هنوز باقی‌مانده است، ولی یک شکل کاملا دقیقی به خود گرفته است و کاملا روشن است که ابعاد این اختلافات چگونه است.

این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه فکر می‌کنم زمان برای تصمیم گیری طرف‌های مقابل ما فرا رسیده است، چون کاملا صحنه مذاکرات و یک توافق احتمالی روشن است و آن‌ها باید تصمیمات خود را بگیرند، افزود: اکنون مشخص است که چه حوزه‌هایی چه کار‌هایی امکان دارد و چه کار‌هایی امکان ندارد و زمانی که همه طرف‌ها به خصوص طرف‌های مقابل ما باید تصمیم نهایی خود را بتوانند بگیرند. به همین جهت پس از کمیسیون مشترک برجام چند روزی مذاکرات را متوقف می‌کنیم. هیات‌ها به پایتخت‌هایشان برمی گردند، نه فقط برای مشورت‌های بیشتر بلکه برای تصمیم گیری.

وی با بیان اینکه همکاران من روز‌های بسیار سختی را داشته اند، تا پاسی از شب روی اسناد کار می‌کردند و دیشب تا ۲ صبح روی آخرین برگه اسناد و آخرین پاسخ‌هایی که باید داده می‌شد کار کردند، گفت: به هر حال شما می‌دانید انجام مذاکره غیر مستقیم کار آسانی نیست و برای جلوگیری از سوء تفاهمات باید خیلی دقیق‌تر و خیلی جزئی‌تر کار کرد و مطالب را آماده کرد. امروز کمیسیون مشترک برجام تشکیل می‌شود و ما یک جمع بندی از کار و فعالیتی که تا الان انجام شده خواهیم داشت و انشاءالله امشب به تهران باز خواهیم گشت.

این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان گفت در دور ششم مذاکرات نسبت به دوره‌های قبلی پیشرفت‌های بیشتری صورت گرفته و اختلافات کلیدی کمتر شده است تصریح کرد: ما هر دوری که مذاکره داشتیم پیشرفت‌هایی را کردیم. برخی از ادوار این پیشرفت‌ها بیشتر و برخی ادوار کمتر بوده است، فکر می‌کنم این دور پیشرفت‌های خوبی را داشتیم و همانطور که پیش از این عرض کردم الان از همیشه به یک توافق نزدیکتر هستیم، ولی آن فاصله‌ای که بین ما و توافق مانده است پر کردنش کار آسانی نیست. پر کردن آن نیازمند تصمیم گیری‌هایی است که عمدتا طرف‌های مقابل ما باید بگیرند و امیدوارم که در دوره بعدی بتوانیم این فاصله کوتاه باقیمانده را اگر چه راه سخت و پر سنگلاخی است طی کنیم و بتوانیم به یک جمع بندی نهایی برسیم. این امید من برای آینده است، ولی قطعا نمی‌توان پیش بینی کرد که آیا واقعا در دور آینده می‌توانیم این کار را انجام بدهیم یا نه؟ ولی من به شدت امیدوارم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان