تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

موج پنجم کرونا از راه می‌رسد؟

سخنگوی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت:خبر‌هایی از گوشه و کنار کشور به ویژه شهر‌های جنوبی کشور مبنی بر افزایش تعداد بیماران به گوش می‌رسد و این نشان می‌دهد که اگر سهل انگاری کنیم پیک پنجم از راه می‌رسد.

کد خبر: ۹۶۸۱۱
۱۱:۵۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

موج پنجم کرونا

دیدارنیوز ـ مهرداد بابایی با اشاره آخرین وضعیت شیوع کرونا در البرز اظهار کرد: شرایط البرز از یک هفته گذشته تقریبا ثابت مانده و رنگ بندی تغییری نکرده است.

وی توضیح داد: طی ۲۴ ساعت گذشته هفت نفر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۵۳۶ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند و طی ۲۴ ساعت اخیر هم ۱۱۰۰ نفر به صورت حضوری به مراکز درمانی و بهداشتی استان مراجعه داشته‌اند.

این مسئول تاکید کرد: خبر‌هایی از گوشه و کنار کشور به ویژه شهر‌های جنوبی کشور مبنی بر افزایش تعداد بیماران به گوش می‌رسد و این نشان می‌دهد که اگر سهل انگاری کنیم پیک پنجم از راه می‌رسد.

بابایی در ادامه در پاسخ به گلایه مردم در خصوص کمبود واکسن گفت: هفته گذشته کشور در تامین واکسن به ویژه برای کسانی که در انتظار تزریق دز واکسن بودند با مشکل مواجه بود، ولی خوشبختانه با واردات به موقع این مشکل برطرف شده است.

سخنگوی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در حال حاضر هیچ مشکلی در تزریق واکسن به متقاضیان البرزی وجود ندارد و طبق نوبت و بر اساس محدوده سنی اعلام شده تزریق در حال انجام است.

وی ادامه داد: در خصوص تزریق دوز دوم باید گفت کسانی که دوز اول خود را در استان‌های دیگر دریافت کرده‌اند نمی‌توانند دز دوم را در البرز تزریق کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر