تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
معاون مرکزملی فضای مجازی اعلام کرد

استفاده از رمزارز‌ها با منشاء خارجی ترویج نمی‌شود

معاون راهبری فنی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مرکز ملی فضای مجازی استفاده از رمزارز‌ها با منشاء خارجی نظیر بیت‌کوین را ترویج نمی‌کند، زیرا نه تنها متولی آن‌مشخص نبوده بلکه سرمایه‌گذاران آن نیز مشخص نیست.

کد خبر: ۹۶۱۹۱
۱۷:۰۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

 رمزارز‌ها با منشاء خارجی ترویج نمی‌شود

دیدارنیوز ـ در چند ماه اخیر هم استخراج بیت‌کوین جنجال‌های بیش‌تری به پا کرده است. از طرفی نبود قانون مشخص برای برخورد با فعالان این حوزه که از سوی بانک مرکزی فعالیتشان غیرقانونی اعلام شده و در مقابل آن دسته که استفاده از ارز دیجیتالی را راهی برای دور زدن تحریم‌ها و ارزآوری می‌دانند و از طرف دیگر واکنش مسؤولان وزارت نیرو که افزایش مصرف برق را در فصل گرما به گردن استخراج‌کنندگان انداخته و هر روز یک مزرعه استخراج را با این ادعا شناسایی می‌کنند.

پیش از این ابوالحسن فیروزآبادی با بیان اینکه ارز‌های دیجیتال بحث مفصلی دارد، گفته بود: اینکه ارز دیجیتال تولید کنیم یک موضوع است، ارز دیجیتال به‌عنوان ابزار مبادله یک موضوع است و اینکه به عنوان ثروت‌اندوزی و سرمایه‌گذاری به آن نگاه کنیم، یک موضوع دیگر است. فعلا در کشور ما، تولید و استخراج رمزارز‌های جهان‌روا به‌عنوان یک فرآیند مثبت در حال ساماندهی است، در حوزه مبادله هم مقداری که به دور زدن تحریم‌ها کمک کند، باید مورد حمایت قرار بگیرد.


بیشتر بخوانید: نظریه پزشکی قانونی: اکبر خرمدین اختلال روانی دارد/ همسرش کند ذهن است


در این راستا و به نقل از پژوهشگاه فضای مجازی، ابوالفضل روحانی اظهار کرد: رمزارز‌ها به طور کلی و با مدیریت شرایطی می‌توانند ابزاری برای دور زدن تحریم در برخی از معاملات باشند، اما باید رویکرد ویژه‌ای برای برخورد با این موضوع برای آن تعریف شود. مرکز ملی فضای مجازی استفاده از رمزارز‌ها با منشا خارجی نظیر بیت کوین را ترویج نمی‌کند، زیرا نه تنها متولی آن‌مشخص نبوده بلکه سرمایه گذاران آن نیز مشخص نیست.

وی ادامه داد: نوسانات عجیب قیمت بیت‌کوین و تلاطم قیمتی آن در بازار‌های جهانی جای پرسش دارد براین اساس سیاست مرکز این است که تشویقی در این حوزه نداشته باشیم، اما در جمهوری اسلامی به ویژه بانک مرکزی، با توجه به این که رمزارز‌ها می‌تواند ابزار مناسبی برای دور زدن تحریم‌ها برای برخی از معاملات باشد باید رویکرد ویژه‌ای برای آن تعریف شود.»

روحانی با اشاره به موضوع بلاک‌چین و رمزارز‌ها گفت: پژوهشگاه فضای مجازی نسبت به آسیب‌پذیری و ریشه استفاده از رمزارز‌ها اقدام کرده، اما از آن جا که هنوز بحث رمزارز‌ها در میان همه مردم، ساری و جاری نشده و موضوعی فراگیر نیست و در سطح نخبگان و افراد خاص باقی مانده باید با توجه به شرایط و برنامه‌ریزی انجام شده با هدف آگاه‌سازی این موضوع نسبت به شفاف‌سازی موضوع رمزارز‌ها اقدام و رویکرد جمهوری اسلامی را نسبت به این موضوع تبیین کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها