تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

معاون پارلمانی رئیس جمهور: تصمیم به افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ تصمیم حاکمیتی بود

معاون پارلمانی رییس جمهوری در واکنش به ادعای سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مبنی بر نقش معاون اقتصادی رییس جمهوری در تصمیم‌گیری درمورد افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ گفت: این موضوع یک تصمیم حاکمیتی بوده و ارتباطی به محمد نهاوندیان ندارد.

کد خبر: ۹۵۹۷۷
۱۸:۳۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

معاون پارلمانی رئیس جمهور: تصمیم به افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ تصمیم حاکمیتی بود

دیدارنیوز - حسینعلی امیری روز دوشنبه در پاسخ به سوالی درخصوص اظهارات سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مبنی بر خودداری معاون اقتصادی رییس جمهوری از حضور در کمیسیون اصل ۹۰، اظهار کرد: کمیسیون اصل ۹۰ چند روز پیش مکاتبه‌ای مبنی بر حضور نهاوندیان برای پاسخ‌گویی به موضوع افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ به ریاست جمهوری واصل شد که در جواب، پاسخ داده شد مسوولیت متوجه وی نیست و تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی که یک نهاد فرابخشی است می‌باشد.

معاون پارلمانی رییس جمهوری با بیان اینکه شورای عالی هماهنگی اقتصادی به ابتکار و دستور مقام معظم رهبری در شرایط جنگ تمام عیار اقتصادی تشکیل شده است، افزود: افزون بر اینکه وزیر کشور چند بار در کمیسیون‌های مجلس و صحن علنی درخصوص موضوع  افزایش قیمت بنزین توضیح داده‌اند، اضافه می‌کنم، شخصا به نظارت بر انجام وظایف قانونی مقامات و نهادهای سیاسی معتقدم البته نظارت بر انجام وظایف چون سوال، از اختیارات قانونی نیست، چرا که اگر نظارت صورت نگیرد خودکامگی و استبداد شکل می‌گیرد.

امیری با بیان اینکه همیشه اجابت درخواست نهادهای نظارتی را با اعتقاد انجام داده‌ایم، تصریح کرد: در معاونت پارلمانی درخواست‌های کمیسیون‌های مجلس، مکاتبات مجلس، به ویژه مکاتبات کمیسیون اصل ۹۰ که در جایگاه رسیدگی به طرز کار سه قوه است در اسرع وقت اجرا و انجام می‌گیرد. در این مورد هم پاسخ کمیسیون اصل ۹۰ در موعد قانونی داده شد.
علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰، روز گذشته در گفت و گویی با اشاره به شرح وظایف این کمیسیون مجلس گفت: به استناد اصل نودم قانون اساسی و قوانین موضوعه از جمله قانون اجازه مکاتبه و تحقیق مستقیم مصوب ۱۳۵۹/۱۱/۱ و ماده ۲ قانون نحوه اجرای اصل نودم مصوب ۱۳۶۵/۸/۲۵ مجلس شورای اسلامی راجع به بررسی پرونده مهم نحوه افزایش قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ و حوادث بعدی، دو بار از نهاوندیان معاون اقتصادی رییس جمهوری و دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برای حضور در کمیسیون و شنیدن اظهارات کارشناسی دعوت به عمل آورده و وی به بهانه اینکه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اتخاذ تصمیم نکرده از حضور در کمیسیون و کمک به انجام وظایف نظارتی و قانونی کمیسیون اصل نود خودداری کرده است.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها