تیتر امروز

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...

فروش سهام عدالت به دولت بعد واگذار شد؟

۱۰ ماهی می‌شود که به دارندگان سهام عدالت اجازه فروش سهامشان را نمی‌دهند، آیا فروش سهام عدالت در این دولت شروع می‌شود یا باید منتظر دولت بعدی باشیم؟

کد خبر: ۹۵۹۲۷
۱۲:۵۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

فروش سهام عدالت و دولت بعد

دیدارنیوز ـ یک سال بیشتر است که ۵۰ میلیون دارنده سهام عدالت قصد فروش سهامش را دارند، اما نمی‌توانند آن را بفروشند. در حدود سه ماه فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت آزاد بود و پول آن به صورت قطره چکانی به حساب سهامداران واریز می‌شد. اما حدود ۱۰ روز پس از آزادسازی ۳۰ درصد دوم فروش متوقف شد.

حالا ۱۰ ماهی می‌شود که سهامداران نمی‌توانند سهامشان را بفروشند. تنها پاسخ مسئولان نیز این است که هر زمان که بورس به تعادل برسد فروش سهام عدالت نیز آغاز می‌شود.


بیشتر بخوانید: احتمال صدور مجوز اعمال کامل فوق العاده ویژه فرهنگیان


رئیس‌جمهور آینده یک هفته دیگر مشخص می‌شود و سه ماه دیگر دولت را به دست می‌گیرد. به نظر می‌رسد در دولت فعلی اقدامی برای شروع دوباره فروش سهام عدالت صورت نگیرد و کار به دولت بعدی واگذار کند.

پس از شروع وعده‌های انتخاباتی کاندیدا‌ها برخی از تحلیلگران اقتصادی معتقد بودند که رئیس‌جمهور بعدی را سهامداران بورس تعیین می‌کنند.

در واقع ۵۰ میلیون نفر ذینفع در بازار سرمایه وجود دارد. افرادی که سرمایه آن‌ها ماه‌هاست در بازار قفل شده و نه امکان رشد دارد و نه امکان خروج. برای همین برخی معتقدند که رشد بورس و خروج آن از رکود از مهم‌ترین شعار‌های کاندیدا‌ها در انتخابات ریاست جمهوری است.

در میان متضرران بورسی، دارندگان سهام عدالت نیز حضور دارند. چرا که آن‌ها می‌توانستند در مرداد پارسال یک برگه سهام ۵۳۲ هزار تومانی را به قیمت ۲۱ میلیون تومان بفروشند، اما الان حتی برای نصف این مبلغ نیز خریداری نیست.

از آنجا که فروش سهام عدالت به بهبود بورس بستگی دارد، کاندیدا‌های انتخاباتی چه برنامه‌ای برای بورس دارند؟ بورس در صورت رئیس‌جمهور شدن کدام یک رشد می‌کند و مردم می‌توانند سهام عدالتشان را بفروشند؟

بررسی وعده‌های کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری نشان می‌دهد که آن‌ها به دنبال حل مشکل بورس به صورت ضربتی هستند، راه حلی که شاید جوابگو نباشد یا شاید زمان‌بر باشد.

قاضی زاده هاشمی

امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی گفته که مشکل بورس را در سه روز حل می‌کند، مشکلی که دولت روحانی نتوانسته در عرض ۳۰۰ روز حل کند. همچنین وعده داده که محصولات کشاورزی را در بورس عرضه می‌کند.

عبدالناصر همتی

تنها اشاره همتی به موضوع بورس این بوده که بازار‌های مالی به خصوص بازار سرمایه را توسعه می‌دهد.

علیرضا زاکانی

علیرضا زاکانی با اشاره به درآمد دولت از بورس گفته که نباید نگاه درآمدی به بورس داشت بلکه دولت باید برای بورس هزینه کند. همچنین وعده داده که بورس را به جایگاه مطمئن و ریسک‌پذیری منطقی خود می‌رساند و نقدینگی مردم را به سمت بازار سرمایه سوق می‌دهد.

ابراهیم رئیسی

وعده ابراهیم رئیسی برای حل مشکل بورس شبیه وعده محسن رضایی است. رئیسی گفته که صندوق بیمه‌ای و جبران خسارت مردم در بورس ایجاد می‌کند.

محسن رضایی

بیشرین وعده برای بورسی‌ها را محسن رضایی داده، او سعی کرده با چندین وعده به خصوص «ایجاد صندوق جبران مالباختگان در بورس»، رای متضرران در این بازار را به نفع خود کند. وعده‌های او به این شرح است:

مهر علیزاده

جلوگیری از مداخله نهاد‌های مختلف در بازار سرمایه وعده محسن مهرعلیزاده برای متضرران بورسی است.

سعید جلیلی

سعید جلیلی هم گفته که «در سه ماه اول دولتم ریسک پذیری را برای سهامداران به حداقل می‌رسانم.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور